topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kylling- og misoramen

Kylling- og misoramen

med portobello og sprøstekt løk

Hvis du får lyst på en aromatisk og mettende nudelsuppe, må du vende snuten mot Japan! Denne ramen-retten er smaksatt med misopasta og soyasais, og toppet med kylling portobellosopp og sukkererter. En skvett hjemmelaget chili- og hvitløksolje, sesamfrø og sprøstekt løk gjør smaksbildet komplett!

Allergener:
Sesam
Hvete
Gluten
Sulfitter
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ts

Ingefær

10 ml

Sesamolje

(Inneholder: Sesam)

1 stk

Vårløk

150 g

Mie-nudler

(Inneholder: Hvete, Gluten)

1 stk

Sprøstekt løk

(Inneholder: Gluten, Hvete)

1 stk

Hvitløk

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

150 g

Portobello

300 g

Kyllingbryst

60 g

Misopasta

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nøtter, Peanøtter)

10 g

Kyllingkraft

1 g

Chiliflak

25 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

½ g

Sukkererter

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til chiliolje

¼ ts

Salt til sopp

¼ ts

Salt til kjøtt

8 dl

Vann til suppe

1 ts

Sukker til suppe

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier769 kcal
Energi (kj)3216 kj
Fett26.9 g
Mettet fett6.6 g
Karbohydrater76.2 g
Sukker10 g
Protein53 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok nudler i 4 min, eller til myke.

Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, riv ingefær og hvitløk fint.

Skjær vårløk, sukkererter og sopp i tynne skiver.

Bland chiliflak, olivenolje, sesamolje, hvitløk og ingefær i en liten skål. Sett til side.

Stek sopp
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek sopp med salt i 3-4 min, til brunet.

Legg til side på en tallerken og hold varm.

Stek kylling
4

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kylling og krydre med salt og Ay Cajun-ba. Stek i 2 min per side, eller til brunet.

Senk til middels varme og stek videre i 2-3 min på hver side, eller til gjennomstekt. Sett til side på en tallerken og hold varm.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Lag suppe
5

I mellomtiden, kok opp vann, kyllingbuljong, misopasta, soyasaus og sukker i kjelen som ble brukt til å koke nudler.

Senk til middels varme og la småkoke under lokk i 2-3 min.

Tilsett nudler rett før servering.

Skjær kylling i tynne skiver.

Server
6

Anrett suppe og nudler i skåler.

Topp med kylling, sopp, vårløk og sukkererter.

Strø over sprøstekt løk og sesamfrø.

Hell over en skvett chili- og hvitløksolje.