HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLaksesandwich
topBanner
Laksesandwich

Laksesandwich

med ovnsbakte poteter og honning- og sennepsdressing

Tags:Lett å lage
Allergener:SennepGlutenHveteFiskEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Poteter

½ stk

Rødløk

1 stk

Agurk

1 pose

Dill

12.5 g

Honning

6 g

Sennep

(InneholderSennep)

1 stk

Hvitløk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderGluten, HveteKan inneholdeSesam)

100 g

Røkt laks

(InneholderFisk)

30 g

Salatblanding

25 g

Majones

(InneholderSennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Olivenolje (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier940 kcal
Energi (kj)3932 kj
Fett50.5 g
Mettet fett6.9 g
Karbohydrater99.43 g
Sukker14.8 g
Protein25.24 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm terninger og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland sammen. Bak øverst i ovnen i 20-25 min.

2

Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne halve skiver. Skrell agurk i lange bånd. Finhakk dill. Skyll salatblanding [½ pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann*.

3

Bland honning [1/2 pakke, 2P], sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolje* [2 ss | 4 ss] og halvparten av dillen i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

4

Press eller finhakk hvitløk. Bland olivenolje* [2 ss | 4 ss], hvitløk og en klype salt* og pepper* i en liten skål. Del baguetter på midten og deretter på langs. Smør hvitløksolje på baguetter. Stek baguetter på en rist i ovnen i 7-8 min.

5

Bland ferdige poteter med resterende dill.

6

Bygg baguetter med laks, honning- og sennepsdressing, agurk, rødløk, salatblanding. 

Server ovnsbakte dillpoteter og majones på siden.