topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet bacon-tortelloni

Kremet bacon-tortelloni

med squash og frisk basilikum

Alt som er kremet er godt, og denne pastaretten skuffer ikke! Vi gjør det enkelt i dag med tortelloni fylt med spinat og ricotta. Pastaen blandes i en kremet saus med squash, tomat, fløte, bacon og ost. Deretter topper vi alt med chili og fersk basilikum! Denne retten smaker også fantastisk dagen etter, hvis det blir igjen litt rester.

Tags:
Superrask
Rask
Allergener:
Hvete
Melk
Egg
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

140 g

Bacon, terninger

2 stk

Tomat

1 stk

Squash

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 g

Chiliflak

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Vann (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier811 kcal
Energi (kj)3394 kj
Fett42.6 g
Mettet fett19.8 g
Karbohydrater70.9 g
Sukker15.6 g
Protein33.5 g
Natrium392.6 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Skjær tomat og squash i 2 cm biter.

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. 

Stek bacon, squash og tomat i 4-5 min, eller til baconet er gjennomstekt og squashen mør.  

Tilsett tortelloni
2

Senk varmen til middels og tilsett tortelloni. Stek videre i 1 min. 

Lag saus
3

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], vann [1 dl | 2 dl], kyllingbuljong, Mamas Favoritt og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'. 

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Server
4

Anrett pasta i dype tallerkener. 

Topp med finrevet ost og en klype chiliflak. 

Pynt med basilikumblader. 

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.