Skip to main content
Koreansk BBQ-glaserte vegetarstrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk BBQ-glaserte vegetarstrimler

Koreansk BBQ-glaserte vegetarstrimler

med jasminris og daikonreddik

Vegetarstrimler er enkle å tilberede, og kan smaksettes på alle mulige måter! Vi panerer dem i panko og sprøsteker dem i ovnen, før vi vender dem i en umamiglaze med hvitløk, sesamfrø, soyasaus og BBQ-saus. Strimlene serveres med jasminris, ovnsbakt pak choi, ferske reddiker og srirachamajones.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesamzaad
Senf
Avoine

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

25 g

Panko paneringsmel

25 ml

Soyasaus

1 stk

Hvitløk

50 g

Vegansk srirachamajones

75 g

Koreansk BBQ-saus

200 g

Vegansk kebab

10 g

Sesamfrø

1 stk

Daikonreddik

1 stk

Sjalottløk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 stk

Egg til vegetarprotein

½ ts

Salt til vegetarprotein

¼ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Vann til saus

½ ss

Olje til steking

1 ss

Ketchup til saus

½ ss

Mel til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier875 kcal
Energi (kj)3663 kj
Fett40.7 g
Mettet fett53.2 g
Karbohydrater93.4 g
Sukker10.9 g
Fiber6.2 g
Protein31.7 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium7492.8 mg
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la småkoke under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Ovnsbak vegansk kebab
2

I mellomtiden, pisk egg i en stor skål. Tilsett vegansk kebab og salt, og bland godt.

Tilsett panko og bland til vegansk kebab er dekt.

Fordel vegansk kebab i et jevnt lag på et stekebrett med bakepapir.

Bak i ovnen i 12-14 min, eller til sprø.

Ovnsbak pak choi
3

Skjær pak choi i store biter.

Fordel pak choi på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 10-12 min, eller til myk.

Forbered grønnsaker
4

Skrell og skjær daikonreddik i 1 cm store biter.

Halver lime.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland srirachamajones og vann i en liten skål.

Glaser vegansk kebab
5

Varm opp olivenolje i en ny mellomstor kjele på middels varme.

Tilsett hvitløk og stek i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett koreansk BBQ-saus, ketchup, hvetemel og soyasaus. La småkoke i 2-3 min, eller til noe tyknet.

Bland ferdigstekt vegansk kebab, sesamfrø og en skvett limesaft i stekepannen med glaze.

Server
6

Anrett ris, vegansk kebab og pak choi i skåler.

Topp med daikonreddik, srirachamajones og limesaft.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image