Kung fu-stekte nudler og svinefilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Kung fu-stekte nudler og svinefilet

med pak choi og søt chilisaus

Ta smaksløkene dine med på en reise til Asia med våre Kung fu-nudler og svinekjøtt. Denne retten fanger essensen av det asiatiske kjøkkenet og kombinerer dristige smaker og aromatiske krydder.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Sesam
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Udonnudler, tørkede

(Inneholder: Hvete, Gluten)

1 stk

Pak choi

1 stk

Vårløk

50 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Paprika

1 stk

Hvitløk

40 g

Søt chilisaus

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nøtter, Peanøtter)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder: Selleri)

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Ketchup til saus

½ ts

Sukker til saus

¼ ts

Sukker til salat

1 ss

Mel til saus

2 dl

Vann til saus

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier705 kcal
Energi (kj)2949 kj
Fett14.1 g
Mettet fett2.9 g
Karbohydrater90.5 g
Sukker25.3 g
Protein51.8 g
Natrium7633 mg

Framgangsmåte

1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skjær paprika i 2 cm store biter.

Skjær vårløk og pak choi i tynne skiver. Separer den grønne og den hvite delen av pak choi.

Finhakk eller press hvitløk.

2

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

3

I mellomtiden, bland søt chilisaus, halvparten av soyasausen, ketchup, sukker, grønnsaksbuljong, hvetemel og vann i en liten skål.

Bland sesamfrø, resterende soyasaus, sukker, halvparten av vårløken og den grønne delen av pak choi i en stor skål.

4

Skjær kjøtt i 1 cm tynne strimler på et eget skjærebrett og krydre med salt.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøtt i 3-4 min, eller til brunet og gjennomstekt.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

5

Tilsett hvitløk, paprika, resterende pak choi og resterende vårløk i stekepannen med kjøtt. Stek  i 2-3 min.

Tilsett sausblandingen i stekepannen og stek videre i 2-3 min, eller til noe tyknet.

Vend kokte nudler i sausen.

6

Anrett nudler med kjøtt og grønnsaker i dype tallerkener.

Topp med pak choi- og sesamblanding.