Ta smaksløkene dine med på en reise til Asia med våre Kung fu-nudler og svinekjøtt. Denne retten fanger essensen av det asiatiske kjøkkenet og kombinerer dristige smaker og aromatiske krydder.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Udonnudler, tørkede
(Inneholder: Hvete, Gluten)
1 stk
Pak choi
1 stk
Vårløk
50 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Paprika
1 stk
Hvitløk
40 g
Søt chilisaus
10 g
Sesamfrø
(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nøtter, Peanøtter)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder: Selleri)
300 g
Svin ytrefilet
2 ss
Ketchup til saus
½ ts
Sukker til saus
¼ ts
Sukker til salat
1 ss
Mel til saus
2 dl
Vann til saus
¼ ts
Salt til kjøtt
1 ss
Olje til steking
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Skjær paprika i 2 cm store biter.
Skjær vårløk og pak choi i tynne skiver. Separer den grønne og den hvite delen av pak choi.
Finhakk eller press hvitløk.
Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.
Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
I mellomtiden, bland søt chilisaus, halvparten av soyasausen, ketchup, sukker, grønnsaksbuljong, hvetemel og vann i en liten skål.
Bland sesamfrø, resterende soyasaus, sukker, halvparten av vårløken og den grønne delen av pak choi i en stor skål.
Skjær kjøtt i 1 cm tynne strimler på et eget skjærebrett og krydre med salt.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøtt i 3-4 min, eller til brunet og gjennomstekt.
TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
Tilsett hvitløk, paprika, resterende pak choi og resterende vårløk i stekepannen med kjøtt. Stek i 2-3 min.
Tilsett sausblandingen i stekepannen og stek videre i 2-3 min, eller til noe tyknet.
Vend kokte nudler i sausen.
Anrett nudler med kjøtt og grønnsaker i dype tallerkener.
Topp med pak choi- og sesamblanding.