
Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til 2 porsjoner. Grønnkål er proppet full av næring, og er den perfekte salatbasen. I denne varianten toppes den med ovnsbakte rotfrukter, en fyldig honning- og sennepsdressing, smuldret salatost og ristede mandler.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Grønnkål
40 g
Mandler
(Inneholder: Nødder Kan inneholde spor av: Rug, Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter)
2 stk
Rødbete
1 stk
Pastinakk
40 g
Honning- og sennepsdressing
(Inneholder: Sennep, Egg)
100 g
Gresk salatost
(Inneholder: Melk)
1 stk
Appelsin
½ ts
Salt til grønnsaker

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær pastinakk og rødbete (uskrelte) i 2 cm store biter.
Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

I mellomtiden, grovhakk mandler.
Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Rist mandler i 3-4 min, eller til gylne.
Smuldre gresk salatost.

Halver appelsin.
Bland honning- og sennepsdressing med appelsinsaft i en liten skål.
Vend grønnkål med ovnsbakte rotfrukter på stekebrettet.

Anrett grønnkål og rotfrukter på et serveringsfat.
Topp med dressing, gresk salatost og mandler.