Crispy chicken tenders with roasted veg
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Crispy chicken tenders with roasted veg

Crispy chicken tenders with roasted veg

with fennel-apple salad and dill cream

Tags:
Kalorilett
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
40 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Poteter

2 stk

Gulrot

1 stk

Rødbete

300 g

Kyllingbryst

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Hvitløksflørt

1 pose

Bladpersille

½ stk

Fennikel

1 stk

Eple

½ stk

Sitron

1 pose

Dill

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Hvetemel (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 stk

Egg (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier590 kcal
Energi (kj)2467 kj
Fett14.8 g
Mettet fett3.5 g
Karbohydrater65.7 g
Sukker24.2 g
Protein45.6 g
Natrium32.8 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6