Med vårt barnevennlige konsept kan middagen tilpasses både små og store ganer. Barna får milde og enkle smaker, mens foreldre kan legge til det lille ekstra for en voksen tvist. Her lager vi en enkel og smakfull “one pot”-rett, der alt tilberedes i samme gryte. Spinat- og ricottafylt tortelloni får følge av en kremet tomatsaus, toppet med revet ost, frisk gremolata og sprøstekt chorizo.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
1 stk
Gulrot
195 g
Hakkede tomater
30 g
Spinat
1 g
Chiliflak
1 stk
Hvitløk
1 stk
Bladpersille
20 g
Grana padano, flak
(Inneholder: Egg, Melk)
1 ss
Olje til steking
2 dl
Vann til saus
½ ts
Sukker til saus
¼ ts
Salt til saus
2 ss
Olje til gremolata
¼ ts
Salt til gremolata

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek chorizo i 4-5 min, eller til gjennomstekt.
Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir.

I mellomtiden, finhakk løk.
Skjær gulrot i 1 cm store biter.
Skyll spinat.

Varm opp samme stekepanne på middels høy varme.
Stek løk og gulrot i 3-4 min, eller til myknet.
Tilsett souvlakikrydder, hakkede tomater, matfløte, vann, sukker, salt og en klype pepper. Bland godt.

Tilsett pasta i stekepannen og senk til middels varme.
La småkoke under lokk i 5-6 min, eller til pastaen er 'al dente'.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

I mellomtiden, finhakk persille.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland persille, hvitløk, chiliflak, olivenolje, salt og en klype pepper i en liten skål.
Bland inn spinat og halvparten av finrevet ost i sausen. Rør om til spinaten mykner.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Anrett gryten i skåler og dryss over resterende finrevet ost.
Topp voksenporsjonene med gremolata og chorizo.

