HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconWok
topBanner
Wok

Wok

med svinekjøtt, ris, sukkererter og appelsin- og ingefærssaus

Tags:Proteinrik
Allergener:Soyagluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

75 g

Sukkererter

25 ml

Soyasaus

(InneholderSoya, gluten)

1 stk

Brune ris

1 stk

Appelsin

½ stk

Hvitløk

300 g

Ingefær

1 stk

Svin ytrefilet

1 stk

Rød paprika

¼ ts

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

5 dl

Salt* (steg 1)

Vann* (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier284.255 kcal
Energi (kj)1189.3228 kj
Fett3.1458 g
Mettet fett1 g
Karbohydrater23.3311 g
Sukker16.8 g
Protein40.833 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann* [5 dl | 10 dl]. Skyll brun ris i kaldt vann*. Tilsett ris og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] til kjelen og legg lokk på. Senk til middels lav varme og småkok under lokk i 25-30 min.

2

Riv ingefær fint. Finhakk eller press hvitløk. Fjern frøene og skjær paprika i 1 cm tynne strimler. Skjær vårløk i tynne skiver. Skjær svinekamfilet i 2 cm store biter på et nytt skjærebrett.

3

Del appelsin i to. Bland ingefær, hvitløk, soyasaus og appelsinsaft [3-4 ss | 6-7 ss] og en klype pepper* i en skål.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek svinekjøtt med en klype salt* i 2-3 min. Overfør til en tallerken. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek sukkererter [1/2 pakke, 2P], paprika og en klype salt* i 3-4 min. Tilsett svinekjøtt og appelsinsausen og varm opp.

6

Fordel brun ris toppet med wok og svinekjøtt i dype tallerkener. Strø over vårløk.