HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetariske Halloumitacos
topBanner
Vegetariske halloumitacos

Vegetariske halloumitacos

med karamellisert rødløk og grønn avokadomos

Lyst til å dra på en kulinarisk reise til Mexico og Kypros? Lag vegetariske halloumitacos, så får du det beste fra begge verdener! Tacoene toppes med karamellisert løk og en grønn avokadomos.

Tags:One PanVegetar
Allergener:SulfitterMelkEggSennepGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

15 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

200 g

Halloumi

(InneholderMelk)

2 stk

Rødløk

2 stk

Hvitløk

2 stk

Tomat

1 stk

Hjertesalat

1 g

Oregano, tørket

1 stk

Sitron

1 stk

Avokado

25 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten)

Ikke inkludert i matkassen din

3 ts

Sukker (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1024 kcal
Energi (kj)4286 kj
Fett51.61 g
Mettet fett19.9 g
Karbohydrater84.47 g
Sukker23.3 g
Protein37.21 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Skjær halloumi i 1 cm tykke skiver. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skjær tomat i tynne halve skiver. Riv salatblader av hjertesalat.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk under omrøring i 5-6 min, eller til myke. Tilsett balsamico og sukker* [3 ts | 6 ts] og la putre i 3-5 min, til karamellisert. Overfør til en liten skål.

3

Bland oregano, halvparten av hvitløken, en skvett olivenolje* og en klype pepper* i en skål. Bland halloumi i skålen.

4

Skjær sitron i båter. Fjern steinen til avokado og grav ut innmaten med en skje. Mos avokado, majones, en skvett sitronsaft og resterende hvitløk med en gaffel i en liten skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen (skyll den først) på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side, til gyllen. Varm tortillabrød i ovnen i 1-3 min eller i en mikrobølgeovn i 10 sek.

6

Fyll tortillabrød med tomat, hjertesalat, karamellisert rødløk og halloumi. Drypp over avokodomos. Server resterende sitronbåter ved siden av.