Vegetarisk kebab og bakt potet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk kebab og bakt potet

Vegetarisk kebab og bakt potet

med kålsalat og ranchdressing

Skjem bort smaksløkene med vår bakte potet toppet med nydelig krydret vegetarkebab - en rett verdig til å kalles moderne street food. Som tilbehør lager vi en kålsalat med gulrot og eple og en fyldig hvitløksyoghurt med gressløk.

Tags:
Vegetar
Barnevennlig
Kalorilett
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sennep
Havre
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Bakepotet

1 stk

Gulrot

½ stk

Hvitløk

150 g

Kålblanding

1 stk

Eple

1 stk

Løk

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Panamat

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 pose

Gressløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier607 kcal
Energi (kj)2539 kj
Fett25.7 g
Mettet fett52.2 g
Karbohydrater66.7 g
Sukker20.1 g
Protein24.3 g
Natrium460 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skjær potet (uskrelt) i to, og lag små hull med en gaffel.

Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og legg med skjært side ned.

Bak i ovnen i 30-40 min, eller til møre.

Lag salat
2

I mellomtiden, del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Bland kålblanding, gulrot, eple og salt [1/2 ts | 1 ts] i en mellomstor skål.

Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig. 

Forbered råvarer
3

Finhakk gressløk. Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].

Skjær løk i tynne, halve skiver.

Stek vegansk kebab
4

Når poteter har 10 min igjen, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk, vegansk kebab, Panamat og en klype salt og pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Lag hvitløksyoghurt
5

I mellomtiden, bland yoghurt, majones, hvitløk, gressløk og en klype salt og pepper i en liten skål. 

Server
6

Anrett bakt potet, skjært side opp, på tallerkener.

Topp med vegansk kebab, løk og hvitløksyoghurt.

Server salat på siden.