Skip to main content
Halloumiburger

Halloumiburger

med pommes frites og agurksalat

Få smaken på en storslått vegetarburger av den fineste gjete- og kumelken som tar deg med hele veien til det kypriotiske landskapet. Legg halloumien på lett oppvarmede briocheboller som er smurt med et tynt lag majones. Krydre burgeren med en forfriskende hjemmelaget salsa og nyt notene av koriander, lime og rødløk.

Allergener:
Melk
Egg
Sennep
Sulfitter
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødløk

1 stk

Agurk

½ pose

Mynte

1 stk

Lime

200 g

Halloumi

(Inneholder: Melk)

25 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

1 stk

Vårløk

500 g

Poteter

25 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder: Sulfitter)

60 g

Salatblanding

2 stk

Briochebrød

(Inneholder: Melk, Egg, Gluten Kan inneholde spor av: Sesam, Soya, Nødder)

Ikke inkludert i matkassen din

3 ts

Sukker (steg 3)

1 dl

Vann (steg 3)

Næringsinnhold

Energi (kj)4195 kj
Kalorier1003 kcal
Fett51.8 g
Mettet fett19.6 g
Karbohydrater98.1 g
Sukker21.8 g
Fiber6.1 g
Protein39.8 g

Framgangsmåte

Test Caption
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje* over. Krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt. Stek i ovnen i 25-30 minutter, eller til gyldne og sprøe.

Test Caption
2

Skjær rødløk og vårløk i tynne skiver. Skjær agurk i 1 cm terninger. Finhakk mynte. Skjær lime i båter. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.

Test Caption
3

Varm opp sukker* [3 tsk | 6 tsk], eddik og vann* [1 dl | 2 dl] i en liten kjele. Når sukkeret er smeltet, tilsett rødløk og stek i 2 min.

Test Caption
4

Fisk opp rødløk fra kjelen og legg i en liten skål. Reduser eddiken til halvparten. Tilsett vårløk, agurk og mynte til skålen med rødløk. Tilsett eddik (la kjøle av litt først) og en skvett limesaft, og bland godt.

Test Caption
5

Varm briochebrød i ovnen i 3-4 min. Skjær halloumi i 2 cm tykke skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels varme. Stek halloumi i 4-5 min på hver side.

Test Caption
6

Smør briochebrødet med majones. Fyll med salat, halloumi og agurksalat. Serveres med pommes frites og limebåter på siden.