Skip to main content
Teriyakiglasert ytrefilet av svin

Teriyakiglasert ytrefilet av svin

med ferske nudler og myntesalat

En nydelig middag trenger ikke å ta all verdens tid! Sving sammen en frisk nudelsalat i mynte- og ingefærdressing, toppet med teriyakiglasert svinekjøtt og sriracha. Spennende smaker med et lite kick, klart på kun et kvarter!

Tags:
Superrask
Melkefri
Proteinrik
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel
Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Soya)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

½ stk

Agurk

1 stk

Salat

440 g

Udon nudler

(Inneholder: Hvete, Gluten)

10 ml

Sesamolje

(Inneholder: Sesam)

5 g

Ingefærpasta

1 stk

Sitrusfrukt

1 stk

Mynte

8 ml

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

Kalorier686 kcal
Energi (kj)2869 kj
Fett17 g
Mettet fett3.2 g
Karbohydrater79.5 g
Sukker15.5 g
Fiber10.5 g
Protein52.9 g
Natrium7.2 mg
Potassium278.4 mg
Calcium38.2 mg
Iron1.1 mg

Framgangsmåte

Stek kjøtt
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skjær kjøtt i skiver (1 per person) på et eget skjærebrett.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.

Stek kjøtt med salt i 3-4 min på hver side, eller til brunet og gjennomstekt.

Skjær ferdigstekt kjøtt i 2 cm brede strimler og vend med teriyakisaus i en mellomstor skål.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær rotdelen av salat og grovhakk.

Skjær agurk i tynne staver.

Plukk og riv mynteblad grovt.

Halver sitrusfrukt.

Bland salat
3

Kok nudler i 1 min, eller til gjennomvarme. Skyll under kaldt vann.

Bland sesamolje, ingefærpasta, mynte, en skvett sitrussaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.

Tilsett nudler, salatblanding, salat og agurk i skålen med dressing og bland godt.

Server
4

Anrett nudelsalat i skåler. Topp med kjøtt og sriracha.

TIPS: Tilsett sriracha etter smak - det er sterkt.