
En nydelig middag trenger ikke å ta all verdens tid! Sving sammen en frisk nudelsalat i mynte- og ingefærdressing, toppet med teriyakiglasert svinekjøtt og sriracha. Spennende smaker med et lite kick, klart på kun et kvarter!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Svin ytrefilet
75 g
Teriyakisaus
(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Soya)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
½ stk
Agurk
1 stk
Salat
440 g
Udon nudler
(Inneholder: Hvete, Gluten)
10 ml
Sesamolje
(Inneholder: Sesam)
5 g
Ingefærpasta
1 stk
Sitrusfrukt
1 stk
Mynte
8 ml
Sriracha
¼ ts
Salt til kjøtt
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat

Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Skjær kjøtt i skiver (1 per person) på et eget skjærebrett.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.
Stek kjøtt med salt i 3-4 min på hver side, eller til brunet og gjennomstekt.
Skjær ferdigstekt kjøtt i 2 cm brede strimler og vend med teriyakisaus i en mellomstor skål.
TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

I mellomtiden, skjær rotdelen av salat og grovhakk.
Skjær agurk i tynne staver.
Plukk og riv mynteblad grovt.
Halver sitrusfrukt.

Kok nudler i 1 min, eller til gjennomvarme. Skyll under kaldt vann.
Bland sesamolje, ingefærpasta, mynte, en skvett sitrussaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.
Tilsett nudler, salatblanding, salat og agurk i skålen med dressing og bland godt.

Anrett nudelsalat i skåler. Topp med kjøtt og sriracha.
TIPS: Tilsett sriracha etter smak - det er sterkt.

