Søt chilimarinert svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Søt chilimarinert svinekjøtt

Søt chilimarinert svinekjøtt

med stekt brokkolini og buljongkokt jasminris

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

75 g

Brokkolini

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 g

Jasminris

4 g

Grønnsaksbuljong

½ stk

Ingefær

1 stk

Gulrot

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

40 g

Søt chilisaus

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier628 kcal
Energi (kj)2626 kj
Fett11.47 g
Mettet fett2.3 g
Karbohydrater83.09 g
Sukker18.2 g
Protein45.49 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett ris, rør godt og sett lokk på. Senk til lav varme og kok i 12 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile til servering.

Forbered råvarer
2

Skjær gulrot til 0,5 cm store strimler. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær brokkolini til 3 cm store biter. Finhakk hvitløk. Riv ingefær [½ stk, 2P]. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Skjær svinekjøtt i 2 cm store biter.

Stek grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot, rødløk og brokkolini i 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.

Bland saus
4

Bland søt chilisaus, soyasaus, ingefær og en stor skvett limesaft. Krydre grønnsakene med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål med lokk for å holde varmen.

Stek kjøtt
5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 4-5 min. Tilsett søt chilisaus de siste 30 sek, og rør godt.

Server
6

Fordel ris og grønnsaker på tallerkener. Topp med svinekjøtt og koriander. Server limebåter på siden.