HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSøt Chilimarinert Svinekjøtt
topBanner
Søt chilimarinert svinekjøtt

Søt chilimarinert svinekjøtt

med brokkolini og jasminris

Mørt svinekjøtt får en fantastisk smak av å bli stekt med søt chilisaus, soyasaus, ingefær og limesaft. Det gode tilbehøret byr på sprø, hvitløksstekt brokkolini og perfekt kokt jasminris.

Tags:Under 600 kcalRask
Allergener:HveteSoyaSelleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutes
20 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Jasminris

25 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya)

40 g

Søt chilisaus

300 g

Svinekam

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

1 stk

Gulrot

1 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Rødløk

½ pose

Brokkolini

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann* (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)2388 kj
Kalorier571 kcal
Fett7.49 g
Mettet fett2.73 g
Karbohydrater86.15 g
Sukker18.7 g
Protein39.56 g
Natrium4.192 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett ris, rør godt og sett lokk på. Senk til lav varme og kok i 12 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile til servering.

2

Skjær gulrot i 1/2 cm store strimler. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær brokkolini [1/2 pose, 2P] i 3 cm store biter. Finhakk hvitløk. Riv ingefær [1/2 stk, 2P]. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Skjær svinekam i 2 cm store biter på et eget skjærebrett.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot, rødløk og brokkolini i 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.

4

Bland søt chilisaus, soyasaus, ingefær og en stor skvett limesaft. Krydre grønnsakene med en klype salt og pepper. Overfør til en skål med lokk for å holde varmen.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekam i 4-5 min. Tilsett søt chilisaus de siste 30 sek, og rør godt.

6

Fordel ris og grønnsaker på tallerkener. Topp med svinekam og koriander. Server limebåter på siden.