HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSøt Chilimarinert Svinekjøtt
topBanner
Søt chilimarinert svinekjøtt

Søt chilimarinert svinekjøtt

med brokkolini og jasminris

Tags:Rask
Allergener:HveteSoyaGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Hvitløk

75 g

Brokkolini

25 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya, Gluten)

150 g

Jasminris

4 g

Grønnsaksbuljong

½ stk

Ingefær

1 stk

Gulrot

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

40 g

Søt chilisaus

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier561 kcal
Energi (kj)2349 kj
Fett3.97 g
Mettet fett1.2 g
Karbohydrater83.07 g
Sukker18.2 g
Protein45.49 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett ris, rør godt og sett lokk på. Senk til lav varme og kok i 12 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile til servering.

2

Skjær gulrot til 0,5 cm store strimler. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær brokkolini til 3 cm store biter. Finhakk hvitløk. Riv ingefær [½ stk, 2P]. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Skjær svinekjøtt i 2 cm store biter.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot, rødløk og brokkolini i 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.

4

Bland søt chilisaus, soyasaus, ingefær og en stor skvett limesaft. Krydre grønnsakene med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål med lokk for å holde varmen.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 4-5 min. Tilsett søt chilisaus de siste 30 sek, og rør godt.

6

Fordel ris og grønnsaker på tallerkener. Topp med svinekjøtt og koriander. Server limebåter på siden.