En enkel og rask kyllingwok med nudler passer perfekt på hektiske dager. Kylling, udon-nudler, pak choi og paprika wokes sammen med sweet chilisaus, soyasaus og ketchup. Woken toppes med vårløk og sesamfrø for ekstra smak og krønsj.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
220 g
Udon nudler
(Inneholder: Hvete, Gluten)
1 stk
Vårløk
1 stk
Paprika
1 stk
Pak choi
80 g
Søt chilisaus
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Gluten, Soya)
12 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder: Sulfitter)
10 g
Sesamfrø
(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nøtter, Peanøtter)
300 g
Strimlet kyllingbryst
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til kjøtt
1 ss
Ketchup til saus
½ dl
Vann til saus
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok nudler i 1-2 min, eller til gjennomvarme. Separer nudlene med en gaffel.
Hell ut vannet og skyll nudlene under kaldt vann.
Grovhakk pak choi.
Skjær paprika i 2 cm store biter.
Skjær vårløk i tynne skiver.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kylling og krydre med salt.
Stek i 2-3 min, eller til brunet.
Tilsett grønnsaker og stek videre i 2-3 min, til kyllingen er gyllen og gjennomstek. Snu med jevne mellomrom.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Tilsett søt chilisaus, soyasaus, ketchup, hvitvinseddik og vann i stekepannen.
La småkoke i 1-2 min, til noe tyknet.
Vend inn nudler og ta stekepannen av varmen.
Anrett kylling og nudler i dype tallerkener.
Topp med vårløk og sesamfrø.