
La deg friste av vår saftige kyllingburger med bacon, krydder og friske ingredienser. Full av meksikanske smaker, perfekt for deg som vil ha en burger med det lille ekstra.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
62.5 g
Bacon, skiver
50 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
(Inneholder: Melk)
1 stk
Avokado
1 stk
Tomat
½ stk
Paprika
1 stk
Løk
1 stk
Koriander
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
½ stk
Chili
1 stk
Sitrusfrukt
300 g
Kyllingbryst
2 stk
Briochebrød
(Inneholder: Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)
½ stk
Salat
½ ts
Salt til poteter
½ ss
Olje til dipp
¼ ts
Salt til guacamole
¼ ts
Sukker til sylting
¼ ts
Salt til sylting
¼ ts
Salt til kjøtt

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 2 cm brede båter.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.
Mos avokado med olivenolje, salt og en klype pepper i en liten skål.
Skjær paprika i 1 cm tynne strimler.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Del chili i to på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver.
Halver sitrusfrukt.
Bland halvparten av rødløk, chili, sukker, salt og en skvett sitrusfruktsaft i en liten skål.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllent. Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir.
Legg kylling mellom to bakepapirark på et skjærebrett. Bank jevnt flat (ca. 2 cm) med en kjøtthammer eller kjevle. Krydre med salt og Ay Cajun-ba.

Varm opp samme stekepanne på middels høy varme.
Stek paprika og resterende rødløk i 1-2 min, eller til noe myknet.
Tilsett kylling og stek i 2 min på hver side, eller til brunet.
Senk til middels varme. Topp kylling med ost ost stek videre i 2-3 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

I mellomtiden, del brød på midten. Varm direkte på en rist i ovnen i 3-4 min, eller til gjennomvarme.
Grovhakk koriander og tomat, og bland inn i skålen med rødløk.
Skjær rotdelen av salat og trekk bladene fra hverandre.

Anrett potetbåter på tallerkener.
Smør nedre brødhalvdel med guacamole.
Topp med salat, kylling, paprika, rødløk, bacon, tomatsalsa og den øvre brødhalvdel.
Server med resterende salat og tomatsalsa på siden.

