Våre matkasserHjelpGavekort
Marokkansk kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med lun bulgursalat og hummusdressing

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

En fargerik og lekker salat laget med spinat, tomat, rødløk, paprika og bulgur som toppes med sprø mandler. Vi steker kylling med Saha-Ras, en krydderblanding som byr på en fantastisk smakskalvakade. Hummusdressingen gjør retten komplett.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Proteinrik
Under 50g karbo
Klimasmart
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Sesam
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Saha-Ras

2 stk

Tomat

300 g

Kyllingbryst

1 stk

Paprika

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Sitron

50 g

Hummus

(Inneholder Sesam)

½ stk

Rødløk

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter)

4 g

Kyllingbuljong

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Vann (steg 4)

½ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier546 kcal
Energi (kj)2286 kj
Fett16.54 g
Mettet fett2.1 g
Karbohydrater43.66 g
Sukker12.1 g
Protein46.49 g
Natrium392 mg

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en kjele med saltet vann [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong.

Kok bulgur i 9-10 min, eller til “al dente”. Hell av vannet og la bulguren hvile i kjelen.

TIPS: Vannet skal være like salt som sjøvann.

Forbered råvarer
2

Finhakk tomat. 

Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P].

Skjær sitron i båter. 

Finhakk paprika.

Skyll og grovhakk spinat.

På et eget skjærebrett, legg en flat hånd på kyllingbryst og bruk en skarp kniv for å dele den i to på langs.

Stek kylling
3

Bland kylling, Saha-Ras, en skvett olivenolje og en klype salt og pepper i en skål. Bland godt.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek kylling i 2-3 min på hver side.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland hummusdressing
4

Grovhakk mandler.

Bland hummus, en skvett sitronsaft, vann [1 ss | 2 ss], en klype salt og en stor klype pepper i en skål.

Bland bulgursalat
5

Bland spinat, tomat, rødløk, paprika, en skvett sitronsaft og bulgur i en stor skål. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig. Bland godt. Smak til med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

Skjær kylling i skiver.

Server
6

Anrett kylling og bulgursalat på tallerkener.

Press over en skvett sitronsaft og pynt salaten med mandler.

Server hummusdressing på siden.