Marinert biffburger og pestodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marinert biffburger og pestodressing

Marinert biffburger og pestodressing

med ovnsbakte potetbåter og karamellisert løk

Skjem bort smaksløkene i dag med en fantastisk biffburger. Kjøttet marineres i balsamico slik at den får en fyldig smak, før den stekes til perfeksjon. Vi bygger burgeren med pestodressing, kjøtt, karamellisert løk, ruccola og tomatskiver, og serverer dem med hvitløkskrydrede potetbåter.

Allergener:
Sulfitter
Egg
Gluten
Melk
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Ytrefilet av storfe

15 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

500 g

Poteter

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

50 g

Kremet pestodressing

20 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

2 ss

Vann* (steg 2)

½ ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier834 kcal
Energi (kj)3488 kj
Fett28.6 g
Mettet fett5.4 g
Karbohydrater96.1 g
Sukker15.8 g
Protein47.4 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Ta biff ut av kjøleskapet så den blir romtemperert. Krydre med salt  [1/4 ts |1/2 ts] og en klype pepper pepper, og hell over balsamico. 

Dekk kjøttet i balsamico, og sett til side for marinering.

Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm store båter.

Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, og krydre med Hvitløksflørt og en klype salt og pepper. Bland godt. 

Bak i ovnen i 25-35 min, til møre og gylne.

Karamelliser løk
2

I mellomtiden, skjær rødløk i tynne skiver. 

Varm opp olivenolje [1/2 ss I 1 ss] i en stor stekepanne på middels varme.

Stek løk i 5-6 min, til myk.

Rør inn vann [2 ss I 4 ss], sukker [1,5 ts | 3 ts] og en klype salt. La putre i 3-5 min, til karamellisert.

Sett til side på en tallerken.

Forbered råvarer
3

Skjær tomat i tynne skiver.

Skyll ruccola [1/2 pose, 2P]

Del burgerbrød i to.

Stek kjøtt
4

Tørk av stekepannen, og varm opp en skvett olivenolje i på høy varme.

Stek kjøtt i 1 min på hver side, til brunet (spar marinaden). Skru ned til middels høy varme og stek videre i 1-2 min på hver side for medium stekt. Pakk inn kjøttet i folie, og la hvile til servering. Kjøttet fortsetter å tilberedes litt mens det hviler.

TIPS: Stek i ytterligere 1-2 min hvis du vil ha kjøttet godt stekt.

Skjær kjøtt
5

Når det gjenstår 4 min av koketiden til potetene, varm burgerbrød på en rist i ovnen i 3-4 min.

Skjær kjøtt i tynne skiver. Krydre med en klype salt og pepper.

Server
6

Smør burgerbrød med pestodressing.

Bygg burgere med kjøtt, karamellisert løk, ruccola og tomatskiver.

Server ovnsbakte poteter og resterende pestodressing på siden.