Marinert biffburger og pestodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marinert biffburger og pestodressing

Marinert biffburger og pestodressing

med ovnsbakte potetbåter og karamellisert løk

Skjem bort smaksløkene i dag med en fantastisk biffburger. Kjøttet får en nydelig smak av å bli marinert i balsamico, før den stekes til perfeksjon. Vi bygger burgeren med pestodressing, kjøtt, karamellisert løk, ruccola og tomatskiver, og serverer dem med hvitløkskrydrede potetbåter.

Allergener:
Sulfitter
Egg
Gluten
Melk
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Ytrefilet av storfe

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

500 g

Poteter

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

50 g

Kremet pestodressing

20 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

2 ss

Vann* (steg 2)

1.5 ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1004 kcal
Energi (kj)4200 kj
Fett47.84 g
Mettet fett13.5 g
Karbohydrater98.55 g
Sukker19.4 g
Protein47.44 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Ta biff ut av kjøleskapet, krydre med en klype salt og pepper, bland i en skål med balsamico. Dekk kjøttet i balsamico og sett til side. Skjær poteter (uskrellet) i båter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Hvitløksflørt og en klype salt og pepper, og bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.

Karamelliser løk
2

Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp olivenolje [1/2 ss I 1 ss] i en stor stekepanne på middels varme. Stek løk i 5-6 min under omrøring. Rør inn vann [2 ss I 4 ss], sukker [1,5 ts | 3 ts] og en klype salt. La putre i 3-5 min, til karamellisert. Sett til side på en tallerken.

Forbered råvarer
3

Skjær tomat i tynne skiver. Del burgerbrød i to. Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann.

Stek kjøtt
4

Skyll stekepannen. Varm opp en skvett olivenolje i stekepannen på høy varme. Stek kjøtt i 1 min på hver side (spar marinaden). Skru ned til middels høy varme og stek videre i 1-2 min på hver side for medium stekt. La kjøttet hvile pakket inn i folie med marinaden til servering. Kjøttet steker litt videre mens det hviler.

Varm burgerbrød
5

Når potetene har 4 min igjen, varm burgerbrød på en rist i ovnen i 3-4 min. Skjær kjøtt i tynne skiver og krydre med en klype salt og pepper.

Server
6

Smør burgerbrød med pestodressing. Bygg burgere med kjøtt, karamellisert løk, ruccola og tomatskiver. Server ovnsbakte poteter og resterende pestodressing på siden.