HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMarinert Biffburger Og Pestodressing
topBanner
Marinert biffburger og pestodressing

Marinert biffburger og pestodressing

med ovnsbakte potetbåter og karamellisert løk

Bistroburger

Skjem bort smaksløkene i dag med en fantastisk biffburger. Kjøttet får en nydelig smak av å bli marinert i balsamico, før den stekes til perfeksjon. Vi bygger burgeren med pestodressing, kjøtt, karamellisert løk, ruccola og tomatskiver, og serverer dem med hvitløkskrydrede potetbåter.

Allergener:SulfitterEggglutenmelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Angus Ytrefilet

12 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

500 g

Poteter

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

2 stk

Briochebrød

(InneholderEgg, gluten, melkKan inneholdesesam, soya)

50 g

Kremet pestodressing

20 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

2 ss

Vann* (steg 2)

1.5 ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1003.7875 kcal
Energi (kj)4199.8467 kj
Fett47.836 g
Mettet fett13.5 g
Karbohydrater98.553 g
Sukker19.4 g
Protein47.437 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Ta biff ut av kjøleskapet, krydre med en klype salt og pepper, bland i en skål med balsamico. Dekk kjøttet i balsamico og sett til side. Skjær poteter (uskrellet) i båter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Hvitløksflørt og en klype salt og pepper, og bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.

2

Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp olivenolje [1/2 ss I 1 ss] i en stor stekepanne på middels varme. Stek løk i 5-6 min under omrøring. Rør inn vann [2 ss I 4 ss], sukker [1,5 ts | 3 ts] og en klype salt. La putre i 3-5 min, til karamellisert. Sett til side på en tallerken.

3

Skjær tomat i tynne skiver. Del burgerbrød i to. Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann.

4

Skyll stekepannen. Varm opp en skvett olivenolje i stekepannen på høy varme. Stek kjøtt i 1 min på hver side (spar marinaden). Skru ned til middels høy varme og stek videre i 1-2 min på hver side for medium stekt. La kjøttet hvile pakket inn i folie med marinaden til servering. Kjøttet steker litt videre mens det hviler.

5

Når potetene har 4 min igjen, varm burgerbrød på en rist i ovnen i 3-4 min. Skjær kjøtt i tynne skiver og krydre med en klype salt og pepper.

6

Smør burgerbrød med pestodressing. Bygg burgere med kjøtt, karamellisert løk, ruccola og tomatskiver. Server ovnsbakte poteter og resterende pestodressing på siden.