Skip to main content
Marinert biffburger og pestodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marinert biffburger og pestodressing

Marinert biffburger og pestodressing

med ovnsbakte potetbåter og karamellisert løk

Skjem bort smaksløkene i dag med en fantastisk biffburger. Kjøttet får en nydelig smak av å bli marinert i balsamico, før den stekes til perfeksjon. Vi bygger burgeren med pestodressing, kjøtt, karamellisert løk, ruccola og tomatskiver, og serverer dem med hvitløkskrydrede potetbåter.

Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Gluten
Milk
Hvede

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Ytrefilet av storfe

12 ml

Balsamico

500 g

Poteter

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

2 stk

Briochebrød

50 g

Kremet pestodressing

20 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

2 ss

Vann* (steg 2)

1.5 ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1004 kcal
Energi (kj)4200 kj
Fett47.8 g
Mettet fett13.5 g
Karbohydrater98.6 g
Sukker19.4 g
Fiber4.9 g
Protein47.4 g

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Ta biff ut av kjøleskapet, krydre med en klype salt og pepper, bland i en skål med balsamico. Dekk kjøttet i balsamico og sett til side. Skjær poteter (uskrellet) i båter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Hvitløksflørt og en klype salt og pepper, og bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.

Karamelliser løk
2

Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp olivenolje [1/2 ss I 1 ss] i en stor stekepanne på middels varme. Stek løk i 5-6 min under omrøring. Rør inn vann [2 ss I 4 ss], sukker [1,5 ts | 3 ts] og en klype salt. La putre i 3-5 min, til karamellisert. Sett til side på en tallerken.

Forbered råvarer
3

Skjær tomat i tynne skiver. Del burgerbrød i to. Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann.

Stek kjøtt
4

Skyll stekepannen. Varm opp en skvett olivenolje i stekepannen på høy varme. Stek kjøtt i 1 min på hver side (spar marinaden). Skru ned til middels høy varme og stek videre i 1-2 min på hver side for medium stekt. La kjøttet hvile pakket inn i folie med marinaden til servering. Kjøttet steker litt videre mens det hviler.

Varm burgerbrød
5

Når potetene har 4 min igjen, varm burgerbrød på en rist i ovnen i 3-4 min. Skjær kjøtt i tynne skiver og krydre med en klype salt og pepper.

Server
6

Smør burgerbrød med pestodressing. Bygg burgere med kjøtt, karamellisert løk, ruccola og tomatskiver. Server ovnsbakte poteter og resterende pestodressing på siden.