HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLune Bønne Og Mozzarellakaker
topBanner
Lune bønne- og mozzarellakaker

Lune bønne- og mozzarellakaker

med ovnsbakte poteter og calabresepesto

Tags:Vegetar
Allergener:MelkGlutenSulfitterEggSennepNøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

500 g

Poteter

½ g

Oregano, tørket

½ stk

Løk

1 stk

Gulrot

1 pose

Basilikum

1 pakke

Svarte bønner

50 g

Revet mozzarella

(InneholderMelk)

4 g

Hvitløksflørt

50 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten)

75 g

Grønne bønner

60 g

Salatblanding

20 g

Honning- og sennepsdressing

(InneholderSulfitter, Egg, Sennep)

20 g

Gresskarkjerner

(InneholderNøtterKan inneholdePeanøtter, Sesam)

60 g

Calabresepesto

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 3)

1 ss

Hvetemel (steg 3)

½ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier724 kcal
Energi (kj)3028 kj
Fett22.4 g
Mettet fett9 g
Karbohydrater96.69 g
Sukker14.9 g
Protein32.37 g
Natrium142.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm båter. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir. Drypp med en skvett olivenolje*, krydre med oregano, og en klype salt* og pepper* og bland sammen. Bak i ovnen i 20-25 min, eller inntil gylne. 


2

Finhakk basilikum. Riv løk [1/2 stk, 2P] og gulrot (uskrellet) grovt. Hell væske fra sorte bønner. Mos bønner med en gaffel i en stor bolle. 


3

Bland basilikum, revet løk, mozzarella, panko, Hvitløksflørt, hvetemel* [1 ts | 2 ts], egg* [1 stk | 2 stk], salt* [½ ts | 1 ts], en klype pepper*, og halvparten av gulrot i bollen med bønner. Form bønnemix til baller (5 per. person) og press dem forsiktig til de er ca 2 cm høye. 


4

Kok opp vann* i en vannkoker eller kjele. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek bønne- og mozzarellakaker i 4-5 min på hver side. TIPS: Bruk to stekepanner til 4P. Ha haricot verts [½ stk, 2P] i en stor bolle og dekk med kokende vann. Sett til side i 5 min, eller inntil grønne og møre, men fremdeles sprø. Hell vannet fra og skyll med kaldt vann*. 


5

Bland haricot verts med salatmix, resterende gulrot, honning- og sennepsdressing og en klype salt* og pepper* i en bolle. 


6

Anrett poteter, bønne- og mozzarellakaker og salat på tallerkener. Topp salat med gresskarfrø. Serveres med en klatt calabrese pesto.