Laks og sennepsdressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Laks og sennepsdressing

Laks og sennepsdressing

med kokte poteter og eplesalat

Har du dårlig tid, men likevel lyst på noe skikkelig godt til middag? Da har vi løsningen! Hiv på førkokte småpoteter og vend inn en god klatt smør, stek laks i stekepannen, bland sammen en frisk salat med eple og agurk og forbered en godt passende sennep- og dilldressing. Fort gjort og supergodt!

Tags:
Superrask
Allergener:
Sennep
Melk
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

12 g

Grov sennep

(Inneholder Sennep)

75 ml

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

1 stk

Eple

1 pose

Dill

1 stk

Agurk

300 g

Laksefilet

(Inneholder Fisk)

1 stk

Småpoteter, ferdigkokte

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til fisk

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til dressing

1 ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til poteter

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier799 kcal
Energi (kj)3342 kj
Fett46.8 g
Mettet fett16.6 g
Karbohydrater52.5 g
Sukker10.5 g
Protein36.7 g
Natrium69 mg

Framgangsmåte

Stek fisk
1

Kok opp saltet vann i en mellomstor kjele.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir og krydre med salt og en klype pepper.

Stek med skinnsiden ned i 3-4 min.

Vend og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når den får en matt farge på innsiden.

Lag eplesalat
2

I mellomtiden, kok poteter i 3-5 min.Hell av vannet, krydre med en klype salt og sett til side.

Del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Skjær agurk i halvmåner.

Finhakk dill.

Bland eple, agurk, salt og olivenolje i en stor skål.

Lag dressing
3

Bland creme fraiche, dill, grov sennep, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

Rett før servering, bland smør og salt sammen med poteter. La smøret smelte og bland godt.

Server
4

Anrett fisk, poteter, dressing og salat på tallerkener.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image