Har du dårlig tid, men likevel lyst på noe skikkelig godt til middag? Da har vi løsningen! Hiv på førkokte småpoteter og vend inn en god klatt smør, stek laks i stekepannen, bland sammen en frisk salat med eple og agurk og forbered en godt passende sennep- og dilldressing. Fort gjort og supergodt!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
12 g
Grov sennep
(Inneholder Sennep)
75 ml
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
1 stk
Eple
1 pose
Dill
1 stk
Agurk
300 g
Laksefilet
(Inneholder Fisk)
1 stk
Småpoteter, ferdigkokte
¼ ts
Salt til fisk
¼ ts
Salt til salat
½ ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til dressing
1 ss
Smør til poteter
¼ ts
Salt til poteter
Kok opp saltet vann i en mellomstor kjele.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tørk fisk lett med kjøkkenpapir og krydre med salt og en klype pepper.
Stek med skinnsiden ned i 3-4 min.
Vend og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.
TIPS: Fisken er ferdig når den får en matt farge på innsiden.
I mellomtiden, kok poteter i 3-5 min.Hell av vannet, krydre med en klype salt og sett til side.
Del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.
Skjær agurk i halvmåner.
Finhakk dill.
Bland eple, agurk, salt og olivenolje i en stor skål.
Bland creme fraiche, dill, grov sennep, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.
Rett før servering, bland smør og salt sammen med poteter. La smøret smelte og bland godt.
Anrett fisk, poteter, dressing og salat på tallerkener.