
Disk opp med en kreativ, fargerik og smakfull fiskerett med sør-amerikanske elementer. Retten er velbalansert og består av dampet ingefærris, frisk mangosalsa, gyllenstekt kokospanert hyse og cajunmajones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Hyse
(Inneholder: Fisk)
2 stk
Tomat
½ stk
Mango
1 stk
Koriander
150 g
Langkornet hvit ris
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
15 g
Revet kokos
(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)
2 ts
Ingefær
½ ss
Olje til ris
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
½ ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
2 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til panering
1 stk
Egg til panering
¼ ts
Salt til fisk
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til dressing

Riv ingefær fint.
Varm opp olivenolje i en mellomstor kjele på middels varme.
Stek ingefær i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett vann og kok opp. Tilsett ris og salt. Senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 14 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk i ytterligere 10 min.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

I mellomtiden, skrell mango og del i to på hver side av stenen. Skjær i 2 cm store biter.
Grovhakk tomat.
Bland mango, tomat, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.
Visp egg i en annen dyp tallerken.
Bland panko, revet kokos og halvparten av Ay cajun-bai en tredje dyp tallerken.
Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.
Vend fisk først i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen.
TIPS: Har du ikke egg, bruk 2 ss melk.

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Stek fisk i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.
Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt på innsiden.

I mellomtiden, finhakk koriander.
Bland majones, resterende Aj-Cajun-Ba, en skvett vann, salt og en klype pepper i en liten skål.

Fyll en liten skål med ris og press til en kompakt masse. Plasser en tallerken på toppen av skålen og snu rundt, for å lage en kuppel. Lag en kuppel per porsjon.
Anrett fisk og mangosalsa på tallerkenene.
Server med en klatt majones.
Garner med koriander.