Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
300 g
Svin ytrefilet
20 g
Peanøtter
150 g
Fullkornsnudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
200 ml
Kokosmelk
1 stk
Gulrot
1 stk
Ingefær
4 g
Ga-Laksa
½ stk
Squash
½ stk
Lime
Kok opp en mellomstor kjele med vann*. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halve skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm terninger. Riv ingefær. Riv en stor klype limeskall og skjær lime i båter. Skjær svinekam i 2 cm store biter på et eget skjærebrett. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek svinekam i 4-5 min. Overfør til en stor skål.
Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot og squash i 4-5 min. Tilsett ingefær og Ga-Laksa og stek i 1 min.
Tilsett nudler i kjelen med kokende vann og kok i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Hell av vannet og bland nudler med svinekam.
Tilsett kokosmelk, limeskall, soyasaus og en stor skvett limesaft i stekepannen. Bland og kok i 2-3 min, til lett tyknet. Tilsett nudler og svinekam i stekepannen og bland godt. Smak til med salt* og pepper*.
Anrett kokosnudler med svinekjøtt i dype tallerkener. Strø over peanøtter og server resterende limebåter på siden.