topBanner
Kokosnudler

Kokosnudler

med svinekjøtt og lime

Spar denne retten til en dag dere virkelig er sultne! I dag lager vi nemlig en superrask alt-i-ett-rett! Vi steker svinekjøtt, gulrot og squash, før vi blander det med nudler, kokosmelk, lime og soyasaus. Hvis det mot alle odds skulle bli rester igjen, smaker det også fantastisk dagen etter!

Tags:BarnevennligRask
Allergener:HveteSoyaPeanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutes
20 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya)

300 g

Svinekam

150 g

Fullkornsnudler

(InneholderHvete)

200 ml

Kokosmelk

1 stk

Gulrot

1 stk

Ingefær

4 g

Ga-Laksa

½ stk

Squash

½ stk

Lime

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtter)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3125 kj
Kalorier747 kcal
Fett30.65 g
Mettet fett19.31 g
Karbohydrater70.17 g
Sukker9.14 g
Protein44.39 g
Natrium3.472 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann*. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halve skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm terninger. Riv ingefær. Riv en stor klype limeskall og skjær lime i båter. Skjær svinekam i 2 cm store biter på et eget skjærebrett.

VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek svinekam i 4-5 min. Overfør til en stor skål.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot og squash i 4-5 min. Tilsett ingefær og Ga-Laksa og stek i 1 min.

4

Tilsett nudler i kjelen med kokende vann og kok i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Hell av vannet og bland nudler med svinekam.

5

Tilsett kokosmelk, limeskall, soyasaus og en stor skvett limesaft i stekepannen. Bland og kok i 2-3 min, til lett tyknet. Tilsett nudler og svinekam i stekepannen og bland godt. Smak til med salt og pepper.

6

Anrett kokosnudler med svinekjøtt i dype tallerkener. Strø over peanøtter og server resterende limebåter på siden.