HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKokosnudler
topBanner
Kokosnudler

Kokosnudler

med svinekjøtt og lime

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:GlutenSoyaPeanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Soyasaus

(InneholderGluten, Soya)

300 g

Svin ytrefilet

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdeSesam, Nøtter)

150 g

Fullkornsnudler

(InneholderGluten)

200 ml

Kokosmelk

1 stk

Gulrot

1 stk

Ingefær

4 g

Ga-Laksa

½ stk

Squash

½ stk

Lime

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier673 kcal
Energi (kj)2815 kj
Fett21.59 g
Mettet fett17 g
Karbohydrater67.56 g
Sukker9.3 g
Protein48.98 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann*. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halve skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm terninger. Riv ingefær. Riv en stor klype limeskall og skjær lime i båter. Skjær svinekam i 2 cm store biter på et eget skjærebrett. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek svinekam i 4-5 min. Overfør til en stor skål.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot og squash i 4-5 min. Tilsett ingefær og Ga-Laksa og stek i 1 min.

4

Tilsett nudler i kjelen med kokende vann og kok i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Hell av vannet og bland nudler med svinekam.

5

Tilsett kokosmelk, limeskall, soyasaus og en stor skvett limesaft i stekepannen. Bland og kok i 2-3 min, til lett tyknet. Tilsett nudler og svinekam i stekepannen og bland godt. Smak til med salt* og pepper*.

6

Anrett kokosnudler med svinekjøtt i dype tallerkener. Strø over peanøtter og server resterende limebåter på siden.