
Prøv en vegetarisk vri på en indisk klassiker: Korma. Den milde karrisausen serveres med myke tofubiter, basmatiris og en forfriskende salat med agurk, knutekål og gulrot.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
180 g
Tofu
(Inneholder: Soya)
20 g
Gul karripasta
(Inneholder: Sennep)
4 g
Mild Mahal
180 ml
Kokosmelk
½ stk
Agurk
½ stk
Knutekål
1 stk
Mynte & koriander
20 ml
Soyasaus
(Inneholder: Soya, Gluten)
50 g
Aprikoschutney
1 stk
Sitrusfrukt
1 stk
Gulrot, Julienne
150 g
Basmatiris
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
½ ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til saus
½ dl
Vann til saus
¼ ts
Salt til salat

Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 10 min.
Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk til servering.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

I mellomtiden, skjær tofu i 2 cm store terninger.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek tofu i 2-3 min under omrøring, til brunet.
Tilsett gul karripasta, soyasaus og Mild Mahal. Stek videre i 30 sek, til velduftende.
Tilsett kokosmelk, salt og vann. Bland godt og la småkoke i 4-5 min, til tyknet.

I mellomtiden, grovhakk agurk.
Skrell knutekål og grovhakk.
Halver sitrusfrukt.
Bland gulrot, agurk, knutekål, salt og en skvett sitrusfruktsaft i en stor skål.
Vend inn revne mynte- og korianderblad.

Anrett ris, korma og salat i dype tallerkener.
Topp med aprikoschutney.