Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
500 g
Poteter
1 stk
Hvitløk
25 g
Honning
10 g
Sesamfrø
20 g
Peanøtter
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
75 g
Rødkål
1 stk
Agurk
½ stk
Rød chili
20 g
Asiatisk dressing
(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
etter behov
Sukker (steg 5)
Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til 1 cm store pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min, eller til gyldne.
Press hvitløk. Bland hvitløk, soyasaus, honning, sesamfrø og olivenolje* i en skål. Tilsett kylling og bland godt.
Skjær tomater i tynne skiver. Grovhakk peanøtter. Bland tomat, peanøtter og salatblanding i en skål. Hell over en skvett olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Plukk kylling opp med en mattang og la marinaden dryppe av litt. Stek kylling i 10-14 min. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Når det er 5 min igjen av stekingen, tilsett resterende marinade og la småkoke. TIPS: Marinaden blir mørk og karamellisert - det gir mer smak!
Fordel kylling på tallerkener og hell over resterende marinade. Server pommes frites, salat og aioli på siden.