
Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene. Hvitløksbrød er et klassisk, høyt elsket tilbehør til nesten alle retter. Disk opp en nydelig hjemmelaget, ostegratinert variant med hvitløk- og persillesmør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Hvitløk
40 g
Parmigiano Reggiano
(Inneholder: Melk)
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder: Hvete, Gluten)
1 stk
Kruspersille
2 ss
Smør til smør
¼ ts
Salt til smør

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Finhakk eller press hvitløk.
Finhakk persille.

Bland hvitløk, persille, smør og en klype salt og pepper i en liten skål.

Del brød på langs.
Bre hvitløkssmør på hver halvdel og topp med finrevet ost.
Varm i ovnen på et stekebrett med bakepapir i 6-8 min, eller til gyllent og sprøtt.

Skjær hvitløksbrød i biter og server.