Skip to main content
Klassisk hvitløksbrød

Klassisk hvitløksbrød

Delevennlig rett | med ost og persille

Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene. Hvitløksbrød er et klassisk, høyt elsket tilbehør til nesten alle retter. Disk opp en nydelig hjemmelaget, ostegratinert variant med hvitløk- og persillesmør.

Allergener:
Melk
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Hvitløk

40 g

Parmigiano Reggiano

(Inneholder: Melk)

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder: Hvete, Gluten)

1 stk

Kruspersille

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Smør til smør

¼ ts

Salt til smør

Næringsinnhold

Kalorier506 kcal
Energi (kj)2118 kj
Fett21.3 g
Mettet fett12.3 g
Karbohydrater64.2 g
Sukker5.9 g
Fiber4.4 g
Protein15.8 g

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Finhakk eller press hvitløk.

Finhakk persille.

Bland hvitløkssmør
2

Bland hvitløk, persille, smør og en klype salt og pepper i en liten skål.

Ovnsbak hvitløksbrød
3

Del brød på langs.

Bre hvitløkssmør på hver halvdel og topp med finrevet ost.

Varm i ovnen på et stekebrett med bakepapir i 6-8 min, eller til gyllent og sprøtt.

Server
4

Skjær hvitløksbrød i biter og server.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image