Bifftaco og chimichurri
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bifftaco og chimichurri

Bifftaco og chimichurri

med søtpotetfries og coleslaw

Skjem bort middagsgjestene med denne luksuriøse taco-oppskriften! Vi bytter ut det tradisjonelle tacokjøttet med stekt biff. Samtidig blander vi en hjemmelaget chimichurri av persille, koriander, chili og lime. Det hele serveres i lune tortillabrød, og toppes med en klatt mild yoghurtdipp.

Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

300 g

Storfe mørbrad

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 pose

Bladpersille

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Rød chili

450 g

Søtpotet

4 g

Panamat

25 g

Brødrasp

(Inneholder Gluten, Hvete)

½ stk

Avokado

150 g

Spisskål, skåret

75 g

Reddiker

50 g

Vegansk srirachamajones

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

¼ ts

Salt til poteter

2 ss

Olje til chimichurri

3 ss

Vann til chimichurri

¼ ts

Salt til chimichurri

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1166 kcal
Energi (kj)4878 kj
Fett51.1 g
Mettet fett9.3 g
Karbohydrater118.5 g
Sukker10.1 g
Protein51.5 g
Natrium102.4 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak søtpotetfries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Ta kjøtt ut av kjøleskapet så det blir romtemperert. Krydre med salt og Ay Cajun-ba.

Skjær søtpotet (uskrelt) i båter. Fordel søtpotet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, dryss over Panamat, salt en klype pepper og brødrasp, og bland godt. Bak i ovnen i 20-30 min, eller til gylne og myke.

Lag chimichurri
2

I mellomtiden, finhakk persille og koriander.

Del chili i to på langs, fjern frø og finhakk.

Halver lime.

Bland persille, koriander, chili, en skvett limesaft, olivenolje, vann og salt i en mellomstor skål.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Bland salat
3

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i 1/2 cm store biter.

Skjær reddik i tynne skiver.

Bland srirachamajones, spisskål, reddiker, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

Stek biff
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.

Stek kjøtt i 1 min på hver side, eller til brunet. Senk varmen og stek videre i 1-2 min på hver side for medium rare. Pakk kjøtt inn i folie og la hvile til servering. Kjøttet vil fortsette å steke i folien.

TIPS: Stek videre i 1-2 min for well done.

Varm tortillabrød
5

I mellomtiden, varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland yoghurt, salt og pepper i en liten skål.

Skjær ferdigstekt kjøtt i tynne skiver.

Server
6

Fyll tortillabrød med biff, coleslaw og avokado.

Topp med chimichurri.

Server med yoghurtdipp.