Argentinian Pork Tenderloin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Argentinian Pork Tenderloin

Argentinian Pork Tenderloin

with creamy corn and pepper sauce

Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Senf
Milk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Koriander

1 stk

Bladpersille

1 stk

Lime

2 stk

Sjalottløk

2 stk

Paprika

1 stk

Hvitløk

12 ml

Balsamico

1 g

Mais

8 g

Ay Cajun-ba

1 stk

Tomatpure

25 g

Majones

100 g

Gresk ost

500 g

Poteter

½ g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 4)

2 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

1 dl

Vann (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier847 kcal
Energi (kj)3543 kj
Fett39.7 g
Mettet fett12.5 g
Karbohydrater69.6 g
Sukker16.2 g
Fiber7.2 g
Protein54.5 g

Redskaper

Bakeplate
Stor stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6