Amerikansk 'BBQ pulled pork'-burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'BBQ pulled pork'-burger

Amerikansk 'BBQ pulled pork'-burger

med ostetoppede nachos og jalapeno

I dag frister vi med helt fantastiske burgere, som vil bli elsket av hele familien! Vi bygger våre burgere med BBQ-marinert pulled pork, jalapeno og en sprø epleslaw med kål og rømme. Tilbehøret er tortillachips toppet med ost, cajundressing, tomat, vårløk og jalapeno.

Tags:
Rask
Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

250 g

Pulled pork

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

2 stk

Jalapeno

150 g

Tortillachips

(Kan inneholde Melk)

150 g

Kålblanding

1 stk

Eple

150 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

50 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

1 stk

Tomat

1 stk

Vårløk

5 g

Tex-Mex

4 g

Røkt paprikapulver

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1130 kcal
Energi (kj)4727 kj
Fett52.4 g
Mettet fett17.3 g
Karbohydrater120 g
Sukker32.5 g
Protein45 g
Natrium0.2 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekebrett
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered pulled pork
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Bland kjøtt, inkludert sjy fra pakken, vann [1/2 dl | 1 dl] tex-mex og røkt paprikapulver i en kjele med lokk. 

La kjøttet småkoke under lokk på middels varme i 12-14 min.

Varm chips og brød
2

Legg tortillachips med Ay-Cajun-ba i en ildfast form og strø ost på toppen. 

Skjær briochebrød i to.

Legg brødene rett på risten og plasser chips ved siden av. Varm i ovnene i 4-5 min, inntil brød og chips er gjennomvarme og osten smeltet.

Forbered råvarer
3

I mellomtiden, halver eple, fjern kjernen og skjær i tynne skiver. 

Finhakk tomater og tilsett en klype salt.

Skjær vårløk i tynne skiver. 

Skjær jalapeno i tynne skiver.

Lag epleslaw
4

Tilsett kålblanding, eple og halvdelen av rømmen i en mellomstor bolle. Krydre med salt og pepper. Bland sammen og sett til side. 

Klargjør pulled pork
5

Riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

Tilsett bbq-saus og bland godt. 

Server
6

Fordel brødene på hver sin tallerken. 

Legg på kjøtt, en skje epleslaw og et dryss jalapeno. 

Server resterende epleslaw på siden. 

Fordel rømme over nachosen, og topp med tomater, vårløk og resterende jalapeno.

TIPS: Tilsett jalapeno etter smak - det er sterkt. 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image