Veggie kebab style pulled beans
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Veggie kebab style pulled beans

Veggie kebab style pulled beans

with fries and herb yoghurt

Fanget denne oppskriften oppmerksomheten din? Vi lover at denne retten ikke vil skuffe! Vi lager en fantastisk risotto som får en herlig smak og fin farge av spinat, basilikum og calabresepesto. Spennende tilbehør er balsamicobakte grønne bønner og cherrytomater.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrik
Klimasmart
Klimasmart
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

500 g

Poteter

1 stk

Rødbete

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

½ stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

1 stk

Gulrot

1 pakke

Yoghurt

(Inneholder Melk Kan inneholde Melk)

½ g

Oregano, tørket

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

½ dl

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier631 kcal
Energi (kj)2640 kj
Fett21.2 g
Mettet fett6.7 g
Karbohydrater70.4 g
Sukker19.5 g
Protein39.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek løk og ris
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Varm opp smør [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek hvitløk og løk under omrøring i 2-3 min. Tilsett risottoris og rør i 1-2 min, til lett gjennomsiktig. Rør inn tomatpuré og stek i 3-4 min, til karamellisert.

Bak risotto
2

Tilsett vann [6 dl | 12 dl], grønnsaksbuljong og salt [½ ts I 1 ts] til stekepannen. Kok opp, senk deretter varmen til middels. La småkoke i 18-20 min, til all kraften har absorbert. Rør av og til. TIPS: ‘Al dente’ betyr at risen er gjennomkokt, men fortsatt har litt tyggemotstand.

Forbered grønnsaker
3

Skjær endene av grønne bønner. Del cherrytomateri to. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

Bak balsamicogrønnsaker
4

Fordel grønne bønner og cherrytomater på et stekebrett med bakepapir. Bland med balsamico, olivenolje [½ ss | 1 ss], sukker [½ ts | 1 ts], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper. Sett inn i ovnen på øverste hylle i ovnen når risottoen har 10 min igjen av koketiden.

Hakk basilikum
5

Plukk og grovhakk basilikumblader. Grovhakk spinat. Når risottoen er ferdig, fjern fra varmen og rør inn spinat, basilikum (spar noe til pynt), calabresepesto og halvparten av finrevet ost. Smak til med en klype salt og pepper. Tilsett en skvett vann hvis risottoen ser tørr ut.

Server
6

Anrett risotto i dype tallerkener og topp med balsamicogrønnsaker og resterende finrevet ost. Pynt med resterende basilikum.