Vegetarisk pulled bean-gyro
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled bean-gyro

Vegetarisk pulled bean-gyro

med salat og urtedressing

I dag kan vi by på en delikat vegetarrett med stekte pulled beans, med rødløk og vår nydelige krydderblanding, Hvitløksflørt. Vi anretter pulled beans i myke tortillabrød fylt med salat, tomat og en kremet urtedressing.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødløk

1 stk

Salat

1 pose

Bladpersille

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

4 g

Hvitløksflørt

4 stk

Tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

½ stk

Hvitløk

1 pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

125 g

Cherrytomater

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier900 kcal
Energi (kj)3765 kj
Fett40.4 g
Mettet fett7.4 g
Karbohydrater87.1 g
Sukker9.3 g
Protein42.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Kutt løk
1

Forvarm ovnen til  220°C/ 200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Del rødløk i to, og skjær i tynne skiver.

Stek pulled beans
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek pulled beans, rødløk, Hvitløksflørt, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og pepper i 3-4 min, eller til løken er myk.

Ta stekepannen av varmen.

Forbered grønnsaker
3

I mellomtiden, ta av salatblader og riv i mindre biter.

Halver cherrytomater.

Finhakk persille.

Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].

Lag urtedressing
4

Bland rømme, persille, majones, hvitløk og en skvett vann i en liten skål.

Krydre med en klype salt og pepper.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrødene i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fordel pulled beans og løk, salat og cherrytomater i tortillabrød.

Topp med urtedressing og rull til wraps.