
Disk opp med smakfulle, urtemarinerte svinekoteletter. Her stekes de i en sitrusduftende smørsaus og serveres med knuste poteter, paprika, en kremet gressløkssaus og en sprø rødkålsalat. En herlig variant av tradisjonell husmannskost!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
1 stk
Paprika
2 g
Hello Sunrise
(Inneholder: Selleri, Sennep)
250 g
Svinekoteletter, urtemarinert
4 g
Buljong
1 stk
Citrus
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
1 stk
Gressløk
1 stk
Småpoteter, ferdigkokte
150 g
Rødkål
¼ ts
Salt til poteter
½ dl
Vann til saus
½ ss
Olje til steking
1 ss
Smør til saus
½ ss
Olje til salat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fordel poteter på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Knus med undersiden av et glass.
Drypp over en skvett olivenollje, topp med finrevet ost og krydre med salt og en klype pepper.
Skjær paprika i kvarte biter og fordel på den andre siden av stekebrettet. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Hello Sunrise og en klype salt og pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 20-25 min, eller til brunet.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, halver sitrusfrukt.
Finhakk gressløk.
Bland vann, buljong, en stor skvett sitrusfruktsaft og en klype salt og pepper i en liten skål.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøtt i 3-4 min på den ene siden.
Senk til middels varme. Snu kjøtt og tilsett sitrusbuljong og smør.
Stek videre i 3-4 min, eller til kjøttet er gjennomstekt.
TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, bland rødkål, en skvett sitrusfruktsaft, olivenolje og en klype salt og pepper i en mellomstor skål.
Bland rømme, gressløk og en klype salt og pepper i en liten skål.
Anrett knuste poteter, paprika og kjøtt på tallerkener.
Øs saus over kjøttet og server med gressløkssaus og salat.