
Til middag i dag kan vi friste med en rask og fargerik rett med herlige smaker. Vi serverer kylling krydret med vår egen krydderiblanding med ingefær – Ginger Ninja. Kyllingen vender vi også i soya og søt chilisaus. I tillegg serverer vi luftig ris, en håndfull frisk agurk og en nøye utvalgt miks av salat som vi blander med asiatisk majones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
20 ml
Soyasaus med lavt saltinnhold
(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten)
150 g
Jasminris
1 stk
Agurk
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
300 g
Strimlet kyllingbryst
40 g
Søt chilisaus
1 stk
Pak choi
50 g
Vegansk asiatisk majones
(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten, Sesam)
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder: Sennep, Egg)
3 dl
Vann til ris
1 ss
Olje til steking
2 ss
Vann til saus

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.
Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.
Fjern fra varmen.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kyllingstrimler under omrøring, sammen med Ginger Ninja og en klype salt i 3-4 min, eller til brunet og gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når den ikke lenger er rosa på innsiden.

I mellomtiden, grovhakk agurk i 2 cm biter.
Bland salatmix, asiatisk majones, en skvett vann og en klype salt i en mellomstor skål.
Senk varmen på stekepannen til middels, og rør inn soyasaus, søt chilisaus og vann. Kok i 1 min. Fjern fra varmen.

I mellomtiden, anrett ris i skåler.
Topp med kylling, eventuell resterende saus fra pannen, salat og agurk i seksjoner.
Krydre agurk med en klype salt.

