HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinekam I Honning Og Sennepsaus
topBanner
Svinekam i honning- og sennepsaus

Svinekam i honning- og sennepsaus

med kokte dillpoteter og frisk epleslaw

Latterlig enkel og god oppskrift - enda et bevis på at virkelig god mat ikke trenger å være vanskelig å tilberede. Kombiner pannestekt svinekam, dillkrydrede poteter, en søt sennepssaus og epleslaw. En avbalansert og smakfull middag som tilfredsstiller magen og er en fryd for smaksløkene.

Tags:Barnevennlig
Allergener:SennepMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

12.5 g

Honning

12 g

Grov sennep

(InneholderSennep)

150 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

1 pose

Dill

500 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

75 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

4 g

Kjøttbuljong

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Eple

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier576 kcal
Energi (kj)2411 kj
Fett17.62 g
Mettet fett9.4 g
Karbohydrater60.65 g
Sukker18 g
Protein44.77 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med saltet* vann*. Grovhakk dill. Press eller finhakk hvitløk. Skjær eple i tynne halve skiver. Del poteter i to.

2

Kok poteter i 12-15 min, til møre. Bland hvitløk, honning [1/2 pakke, 2P], sennep og en skvett vann* i en liten skål. Skjær svinekam i to like store stykker per pers. 

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek svinekam i 2 min på hver side. Sett til side på en tallerken. Bland eple, strimlet salat [1/2 pose, 2P] og en skvett olivenolje* i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. 

4

Hell vannet av kjelen når potetene er ferdig kokt. Tilsett dill (spar litt til pynt) og bland godt. Krydre med en klype salt* og pepper*.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels varme. Tilsett marinade, matfløte [1/2 pakke, 2P] og grønnsaksbuljong. La putre i 2-3 min. Tilsett kjøttsaft fra tallerkenen med svinekam.

6

Anrett svinekam, poteter og epleslaw på tallerkener. Øs over saus og pynt med resterende dill.