HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSchnitzelburger
topBanner
Schnitzelburger

Schnitzelburger

med epleslaw og pommes frites

Tags:Barnevennlig
Allergener:EggSennepmelkgluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Panamat

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Eple

30 g

Briochebrød

(InneholderEgg, Sennep, melk, glutenKan inneholdesoya, sesam)

500 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

300 g

Poteter

75 g

Svin ytrefilet

1 stk

Strimlet salat (kål, endivie, gulrot)

Ikke inkludert i matkassen din

Egg* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier654.22 kcal
Energi (kj)2737.2563 kj
Fett23.7412 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater64.6375 g
Sukker10.8 g
Protein46.915 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm tykke staver. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland sammen. Bak i ovnen i 25-30 min, til gyldne. Skjær svinekam i to like store stykker på et eget skjærebrett. 

2

Bland panko, Panamat og en stor klype salt* og pepper* i en dyp tallerken. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] med en gaffel i en annen dyp tallerken. Vend svinekam først i egg*, deretter i panering. Overfør til en tallerken, klar til steking.

3

Skjær eple i tynne skiver. Bland en skvett olivenolje*, strimlet salat [1/2 pose, 2P], epleskiver og halvparten av majonesen i en skål. Krydre en med klype salt* og pepper*.

4

Dekk bunnen til en stekepanne med olivenolje*. Varm opp til middels høy varme når det gjenstår 10 min av steketiden til pommes frites. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Tilsett en ekstra skvett olivenolje* hvis nødvendig. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir. 

5

Del burgerbrød i to på midten. Varm i ovnen i 3-4 min.

6

Smør burgerbrødene med resterende majones. Fyll burgere med schnitzel og epleslaw. Server pommes frites og resterende epleslaw på siden.