Skip to main content
Saftig burger og fries

Saftig burger og fries

med kremet coleslaw og BBQ-saus

Lei av burgere som smaker likt? Ved å tilsette revet eple i farsen blir burgerne mye saftigere. Vi serverer burgerne i lune briochebrød med coleslaw. Som tilbehør serverer vi salte potet- og knollsellerifries og BBQ-saus.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Sennep
Gluten
Hvete
Egg
Melk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåMedium
Antall porsjoner

30 g

BBQ-saus

(Inneholder: Sennep)

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

37.5 g

Rødkål

12.5 g

Brødrasp

(Inneholder: Gluten, Hvete)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder: Gluten, Hvete, Egg, Melk Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)

50 g

Majones

(Inneholder: Sennep, Egg)

500 g

Poteter

1 stk

Gulrot

1 stk

Eple

1 stk

Knollselleri

(Inneholder: Selleri)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

½ ts

Salt til slaw

½ ts

Salt til biffer

Kalorier1020 kcal
Energi (kj)4266 kj
Fett46.6 g
Mettet fett11.4 g
Karbohydrater113.1 g
Sukker27.1 g
Fiber11.2 g
Protein34.5 g
Natrium84.9 mg
Potassium222 mg
Calcium24 mg
Iron0.3 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak fries.
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skrell knollselleri.

Skjær potet (uskrelt) og knollselleri i 1 cm tynne staver.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Lag coleslaw
2

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.

Bland gulrot, rødkål, majones og en klype salt i en skål. Sett til side.

Form burgere
3

Skrell eple og riv grovt.

Bland kjøttdeig, eple, brødrasp, salt og en klype pepper i en skål.

Form farse til burgere (1 per person) med fuktige hender. Lag dem noe større enn brødene.

Stek burgere
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Stek burgere i 4-5 min på hver side.

VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Varm briochebrød
5

I mellomtiden, delbriochebrød i to, og varm på en rist i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Fyll briochebrød med burger, coleslaw og BBQ-saus.

Server fries og resterende coleslaw på siden.