
Lei av burgere som smaker likt? Ved å tilsette revet eple i farsen blir burgerne mye saftigere. Vi serverer burgerne i lune briochebrød med coleslaw. Som tilbehør serverer vi salte potet- og knollsellerifries og BBQ-saus.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
30 g
BBQ-saus
(Inneholder: Sennep)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
37.5 g
Rødkål
12.5 g
Brødrasp
(Inneholder: Gluten, Hvete)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder: Gluten, Hvete, Egg, Melk Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)
50 g
Majones
(Inneholder: Sennep, Egg)
500 g
Poteter
1 stk
Gulrot
1 stk
Eple
1 stk
Knollselleri
(Inneholder: Selleri)
½ ts
Salt til poteter
½ ts
Salt til slaw
½ ts
Salt til biffer

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skrell knollselleri.
Skjær potet (uskrelt) og knollselleri i 1 cm tynne staver.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.
Bland gulrot, rødkål, majones og en klype salt i en skål. Sett til side.

Skrell eple og riv grovt.
Bland kjøttdeig, eple, brødrasp, salt og en klype pepper i en skål.
Form farse til burgere (1 per person) med fuktige hender. Lag dem noe større enn brødene.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Stek burgere i 4-5 min på hver side.
VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

I mellomtiden, delbriochebrød i to, og varm på en rist i ovnen i 2-3 min.

Fyll briochebrød med burger, coleslaw og BBQ-saus.
Server fries og resterende coleslaw på siden.

