topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled beans-teriyakibowl

Pulled beans-teriyakibowl

med svart sesammajones og cashewnøtter

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Det japanske kjøkkenet er en vinner når det kommer til fremheving av naturlig smak, derfor skal vi i denne retten kombinere vår populære veganske pulled beans med klassiske japanske ingredienser. Vi serverer dampet ris, pannestekt wokblanding og ingefær, pulled beans og den klassiske teriyakisausen. Vi pynter og topper med cashwenøtter og svart sesammajones. Raskt og enkelt!

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Klimasmart
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Nøtter
Sennep
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

200 g

Wokblanding

1 stk

Ingefær

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)

20 g

Cashewnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Bygg, Havre, Peanøtter, Rug, Sesam, Spelt, Hvete)

50 g

Svart sesammajones

(Inneholder Sennep, Soya, Gluten, Hvete, Sesam, Egg)

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

1 dl

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier866 kcal
Energi (kj)3622 kj
Fett36.4 g
Mettet fett4.4 g
Karbohydrater93.2 g
Sukker18 g
Protein39.2 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Sett på lokk, senk varmen til middels lav og la putre i 12 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering. 

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler. 

Forbered grønnsaker
2

Riv ingefær (uskrelt) fint.

Skjær gulrot (uskrelt) i tynne halvmåner. 

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek wokblanding og gulrot i 3-4 min, eller til mykt. 

Tilsett pulled beans og ingefær
4

Tilsett pulled beans og stek videre i 3-4 min.

Tilsett ingefær [2 ts | 4 ts] og stek videre i 30 sek, eller til velduftende. 

Tilsett teriyakisaus
5

Senk varmen til middels og tilsett teriyakisaus og vann [1 dl | 2 dl]. Bland godt.

Smak til med salt og pepper. 

Server
6

Anrett ris i skåler og topp med pulled beans og grønnsaksteriyaki.

Pynt med cashewnøtter og topp med en klatt svart sesammajones. 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image