Taco på en tirsdag eller fredagstaco? Det velger du selv! Vi steker pulled beans med vår ferdige krydderblanding, Tex-Mex. Vi lager en fantastisk tomatsalsa med koriander. Vi bygger hver taco med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en herlig cajunmajones. Og litt jalapeño til den modige!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
75 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
5 g
Tex-Mex
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
½ stk
Løk
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Gulrot
½ ss
Olivenolje (steg 2)
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Riv gulrot (uskrellet) grovt. Finhakk tomat og rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær jalapeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter.
Varm opp olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek pulled beans og Tex-Mex med en skvett vann*, og krydre med en klype salt* og pepper* i 3-4 min.
Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann* i en liten skål.
Bland tomat, rødløk, en stor skvett limesaft og halvparten av korianderen i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Bland strimet salat [1/2 pakke, 2P], gulrot, en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en stor skål. Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovn i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Sett alt frem på bordet. Smør tortillas med cajunmajones og fyll med salat, pulled beans og tomatsalsa. Pynt med jalapeño og resterende koriander.