HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPulled Bean Tacos
topBanner
Pulled bean tacos

Pulled bean tacos

med cajunkrydret coleslaw og sterk jalapeño

Taco på en tirsdag eller fredagstaco? Det velger du selv! Vi steker pulled beans med vår ferdige krydderblanding, Tex-Mex. Vi lager en fantastisk tomatsalsa med koriander. Vi bygger hver taco med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en herlig cajunmajones. Og litt jalapeño til den modige!

Tags:One PanRaskVegetar
Allergener:glutenSoyaEggSulfitterSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

240 g

Pulled beans

(Inneholdergluten, Soya, Egg)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholdergluten)

75 g

Strimlet salat (kål, endivie, gulrot)

5 g

Tex-Mex

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

½ stk

Løk

4 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier871.8051 kcal
Energi (kj)3647.6323 kj
Fett40.2617 g
Mettet fett4.6 g
Karbohydrater80.963 g
Sukker11.9 g
Protein41.92 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Riv gulrot (uskrellet) grovt. Finhakk tomat og rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær jalapeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter.

2

Varm opp olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek pulled beans og Tex-Mex med en skvett vann*, og krydre med en klype salt* og pepper* i 3-4 min.

3

Bland majones, Ay Cajun-ba og en skvett vann* i en liten skål.

4

Bland tomat, rødløk, en stor skvett limesaft og halvparten av korianderen i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

5

Bland strimet salat [1/2 pakke, 2P], gulrot, en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en stor skål. Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovn i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

6

Sett alt frem på bordet. Smør tortillas med cajunmajones og fyll med salat, pulled beans og tomatsalsa. Pynt med jalapeño og resterende koriander.