Skip to main content
Plant-based mushroom and tahini  pasta

Plant-based mushroom and tahini pasta

with crisp pangratatto and fresh rucola

Tags:
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sesam
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

15 g

Misopasta

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

50 g

Tahini

(Inneholder: Sesam)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

2 stk

Hvitløk

180 g

Spaghetti

(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)

60 g

Spinat

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Hvete, Gluten)

40 g

Ruccola

½ stk

Citrus

150 g

Portobello

15 g

Sennep

(Inneholder: Sennep)

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Løk

40 g

Solsikkefrø

(Kan inneholde spor av: Sesam, Nødder, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

Næringsinnhold

Kalorier873 kcal
Energi (kj)3651 kj
Fett41.5 g
Mettet fett6.1 g
Karbohydrater92.4 g
Sukker9.5 g
Fiber7.5 g
Protein30.4 g
Natrium0.8 mg
Potassium43.4 mg
Calcium2.3 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6