Plant-based mushroom and tahini pasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plant-based mushroom and tahini  pasta

Plant-based mushroom and tahini pasta

with crisp pangratatto and fresh rucola

Tags:
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesamzaad
Senf

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

15 g

Misopasta

50 g

Tahini

12.5 ml

Soyasaus

2 stk

Hvitløk

1 g

Spaghetti

60 g

Spinat

25 g

Panko paneringsmel

40 g

Ruccola

½ stk

Sitron

150 g

Portobello

15 g

Sennep

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Løk

40 g

Solsikkefrø

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier879 kcal
Energi (kj)3678 kj
Fett41.9 g
Mettet fett6.3 g
Karbohydrater90.5 g
Sukker8.9 g
Fiber7.7 g
Protein30.9 g
Natrium32.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6