topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panert kylling

Panert kylling

med kålsalat og hvitløksdressing

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Eple

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

300 g

Strimlet kyllingbryst

5 g

Tex-Mex

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

500 g

Poteter

75 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier650 kcal
Energi (kj)2719 kj
Fett21.45 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater66.16 g
Sukker11.9 g
Protein48.08 g
Natrium0.8 mg

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak pommes frites
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites (ca. 1/2 cm tynne). Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og kydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min.

Paner kylling
2

Bland panko med Tex-Mex og en klype salt* og pepper* i en skål. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en ny skål. Dypp kylling først i egg, deretter panko. Press lett slik at pankoen fester seg.

Stek kylling
3

Varm opp nok olivenolje* til å dekke en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gjennomstekt. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland kålsalat
4

Skjær eple i tynne skiver. Bland strimlet salat [1/2 pose, 2P], epleskiver, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål.

Lag hvitløksdressing
5

Bland aioli og rømme i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Server
6

Fordel sprø BBQ-kylling, kålsalat og pommes frites på tallerkener. Server hvitløksdressing på siden.