HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvnsbakt Ytrefilet Og Grønnsaker
topBanner
Ovnsbakt ytrefilet og grønnsaker

Ovnsbakt ytrefilet og grønnsaker

med ristede mandler og gresk ostedressing

Ovnsbakt ytrefilet og grønnsaker med ristede mandler og gresk ostedressing.

Allergener:NøtterSulfitterMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

500 g

Poteter

1 stk

Tomat

1 stk

Paprika

60 g

Spinat

(Kan inneholdeSelleri)

4 g

Hvitløksflørt

20 g

Mandler

(InneholderNøtter)

25 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

100 g

Gresk salatost

(InneholderMelk)

75 g

Yoghurt

(InneholderMelk)

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 3)

2 ss

Vann (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier675 kcal
Energi (kj)2826 kj
Fett24.47 g
Mettet fett11.9 g
Karbohydrater59.21 g
Sukker14.6 g
Protein55.46 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm biter. Fordel poteter på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min.

2

Skjær tomat i 2 cm biter. Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter. Skjær svinekjøtt i 2 cm biter på et eget skjærebrett. Når potetene har ca. 15 min igjen, fordel paprika på stekebrettet med potetene. Krydre med Hvitløksflørt og en stor klype salt og pepper, og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Legg kjøtt over grønnsakene og bak i 13-15 min, eller til gjennomstekt. TIPS: Bruk to stekebrett for 4P.

3

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Rist mandler i 3-4 min. Overfør til en skål. Varm opp stekepannen på middels høy varme. Tilsett balsamico og sukker [1 ts | 2 ts]. Kok i 1 min. Fjern fra varmen og sett til side. TIPS: Vær forsiktig når du tilsetter balsamico, det kan sprute hvis pannen er veldig varm.

4

Smuldre salatost i en skål. Tilsett yoghurt og rør godt. Tilsett vann [2 ss | 4 ss] og rør godt. Bruk en gaffel til å mose osten til dressingkonsistens. Grovhakk mandler.

5

Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann. Bland spinat med ovnsbakte grønnsaker og kjøtt, til spinaten faller litt sammen.

6

Anrett grønnsaker og svinekjøtt på tallerkener. Topp med tomat. Drypp over balsamico og ostedressing. Strø over ristede mandler.