topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnsbakt hyse

Ovnsbakt hyse

med bakte grønnsaker og salsa verde

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrik
Enkel
Hvetefri
Melkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

(Inneholder: Fisk)

500 g

Poteter

1 stk

Paprika

40 g

Ruccola

4 g

Røkt paprikapulver

½ stk

Rødløk

1 pose

Bladpersille

1 stk

Tomat

25 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder: Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier547 kcal
Energi (kj)2287 kj
Fett20.8 g
Mettet fett3 g
Karbohydrater53.3 g
Sukker10.4 g
Protein36.2 g
Natrium0.2 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Ovnsbak grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skjær poteter (uskrelt), tomat og paprika i 2 cm biter. 

Overfør til et stekebrett med bakepapir [2 brett, 4P]. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med røkt paprikapulver og en klype salt og pepper. Bland godt. 

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til mørt. 

Lag salsa
2

Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P] og persille. 

Bland persille, rødløk, hvitvinseddik og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en liten skål. Sett til side.

Forbered råvarer
3

Skyll ruccola. 

Klapp fisk tørr med kjøkkenpapir. Overfør til et stekebrett med bakepapir, og krydre med en klype salt og pepper.

Bak fisk
4

Når grønnsakene har 10 min igjen av steketiden, sett fisk inn i ovnen.

Bak i 8-10 min, eller til gjennomstekt. 

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Bland sammen
5

Rett før servering, bland olivenolje [2 ss | 4 ss] med salsaen. 

Bland ruccola, salt [1/4 ts | 1/2 ts], en klype pepper og olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en skål.

Server
6

Anrett grønnsaker på tallerkener. 

Legg fisk over grønnsakene. 

Pynt med ruccola. 

Hell salsa verde over fisken.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image