Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Hyse
(Inneholder: Fisk)
500 g
Poteter
1 stk
Paprika
40 g
Ruccola
4 g
Røkt paprikapulver
½ stk
Rødløk
1 pose
Bladpersille
1 stk
Tomat
25 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder: Sulfitter)
2.5 ss
Olivenolje (steg 5)
¼ ts
Salt (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt), tomat og paprika i 2 cm biter.
Overfør til et stekebrett med bakepapir [2 brett, 4P]. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med røkt paprikapulver og en klype salt og pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til mørt.
Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P] og persille.
Bland persille, rødløk, hvitvinseddik og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en liten skål. Sett til side.
Skyll ruccola.
Klapp fisk tørr med kjøkkenpapir. Overfør til et stekebrett med bakepapir, og krydre med en klype salt og pepper.
Når grønnsakene har 10 min igjen av steketiden, sett fisk inn i ovnen.
Bak i 8-10 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
Rett før servering, bland olivenolje [2 ss | 4 ss] med salsaen.
Bland ruccola, salt [1/4 ts | 1/2 ts], en klype pepper og olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en skål.
Anrett grønnsaker på tallerkener.
Legg fisk over grønnsakene.
Pynt med ruccola.
Hell salsa verde over fisken.