topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostepanert svinekjøtt

Ostepanert svinekjøtt

med pæreslaw og BBQ-saus

By familien på en middag som får alle til å nyte hver bit. I dag skal vi lage ostepanert svinekjøtt med en smakfull pæreslaw til. Topp retten med BBQ-saus, som gir en ekstra smaksdimensjon og en nydelig sommerfølelse.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Sulfitter
Hvete
Gluten
Sennep
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Agurk

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Sulfitter, Hvete, Gluten)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Pære

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier577 kcal
Energi (kj)2415 kj
Fett27.8 g
Mettet fett5.5 g
Karbohydrater31.4 g
Sukker18.4 g
Protein46.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered panering
1

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en skål.

Bland panko, finrevet ost og en klype salt og pepper i en ny skål.

Skjær svinekjøtt i to like tynne fileter per pers. på et eget skjærebrett, og krydre hver side med en klype salt. 

Paner svinekjøtt
2

Dypp svinekjøtt først i egg, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.

Stek svinekjøtt
3

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen av en stekepanne til middels høy varme.

Stek svinekjøtt i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir for å absorbere overflødig olivenolje.

TIPS: Tilsett mer olivenolje hvis kjøttet fester seg til stekepannen.

Forbered råvarer
4

Skjær pære i tynne skiver.

Grovhakk agurk.

Bland pæreslaw
5

Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli og en skvett vann i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Server
6

Anrett ostepanert svinekjøtt og pæreslaw på tallerkener.

Server BBQ-saus på siden.