Skip to main content
Rask meksikansk vegetardeigrigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask meksikansk vegetardeigrigatoni

Rask meksikansk vegetardeigrigatoni

med cheddar og tortillachipkrisp

Gjør det raskt og enkelt, uten å la det gå på bekostning av smak! Disk opp rigatoni og vegetardeig vendt i en kremet texmex-saus med mais og hakkede tomater. Topp det hele med vårløk og knuste tortillachips for ekstra smak og krønsj. Denne middagen vil hele familien like!

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Sulfitter
Melk
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

180 g

Vegetardeig

(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)

1 stk

Mais

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

195 g

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

1 stk

Løk

1 stk

Vårløk

37.5 g

Tortillachips

(Kan inneholde spor av: Melk)

50 g

Cheddar/Gouda ostemix, revet

(Inneholder: Melk)

½ g

Chiliflak

180 g

Rigatoni

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Spart pastavann

1 ss

Olje til steking

½ ts

Salt til vegetarprotein

½ ts

Sukker til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier992 kcal
Energi (kj)4149 kj
Fett42.1 g
Mettet fett16.4 g
Karbohydrater104.3 g
Sukker20.6 g
Protein41.4 g
Natrium390 mg

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok pasta i 11-12 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann i en kopp og hell ut resten.

Legg pastaen tilbake i kjelen og sett til side.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Stek vegetardeig
2

I mellomtiden, halver og skjær løk i tynne skiver.

Hell væske av mais.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Steg vegetardeig med løk og salt i 4-5 min, eller til lett brunet.

Tilsett Ay Cajun-ba og Tex-Mex og stek i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett hakkede tomater, sukker, mais, matfløte og pastavann. Bland godt og la småkoke i 2-3 min, eller til noe tyknet.

Tilsett pasta
3

Tilsett pasta i stekepannen og bland godt.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Knus tortillachips i grove biter i posen med en kjevle.

Server
4

Anrett pasta i dype tallerkener.

Topp med ostemix, vårløk, knuste tortillachips og chiliflak.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.