Gjør det raskt og enkelt, uten å la det gå på bekostning av smak! Disk opp rigatoni og vegetardeig vendt i en kremet texmex-saus med mais og hakkede tomater. Topp det hele med vårløk og knuste tortillachips for ekstra smak og krønsj. Denne middagen vil hele familien like!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
180 g
Vegetardeig
(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)
1 stk
Mais
5 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
195 g
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
1 stk
Løk
1 stk
Vårløk
37.5 g
Tortillachips
(Kan inneholde spor av: Melk)
50 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
(Inneholder: Melk)
½ g
Chiliflak
180 g
Rigatoni
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
1 dl
Spart pastavann
1 ss
Olje til steking
½ ts
Salt til vegetarprotein
½ ts
Sukker til saus
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok pasta i 11-12 min, eller til 'al dente'.
Spar litt pastavann i en kopp og hell ut resten.
Legg pastaen tilbake i kjelen og sett til side.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
I mellomtiden, halver og skjær løk i tynne skiver.
Hell væske av mais.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Steg vegetardeig med løk og salt i 4-5 min, eller til lett brunet.
Tilsett Ay Cajun-ba og Tex-Mex og stek i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett hakkede tomater, sukker, mais, matfløte og pastavann. Bland godt og la småkoke i 2-3 min, eller til noe tyknet.
Tilsett pasta i stekepannen og bland godt.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Knus tortillachips i grove biter i posen med en kjevle.
Anrett pasta i dype tallerkener.
Topp med ostemix, vårløk, knuste tortillachips og chiliflak.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.