
Fysen på en mettende salat full av gode smaker? Da er dette retten for deg! Paprikakrydret kylling serveres på med luftig couscous- og kålsalat, og toppes med ovnsbakt brokkoli og cherrytomater. En kremet caesarinspirert dressing med yoghurt, grov sennep, revet ost og kapers setter prikken over i-en.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Kyllingbryst
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder: Selleri, Sennep)
150 g
Kålblanding
½ stk
Salat
125 g
Cherrytomater
125 g
Brokkoli
75 g
Yoghurt
(Inneholder: Melk)
40 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
15 g
Kapers
20 g
Valnøtter
(Inneholder: Nødder Kan inneholde spor av: Sesam, Peanøtter)
100 g
Couscous
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)
4 g
Buljong
12 g
Grov sennep
(Inneholder: Sennep)
¼ ts
Salt til grønnsaker
2.5 dl
Vann til couscous
¼ ts
Salt til couscous
½ ss
Olje til couscous
¼ ts
Salt til kjøtt
½ ss
Vann til dressing

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skjær brokkolibuketter og stilk i 2 cm store biter.
Fordel brokkoli på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 10-12 min, eller til myknet.
Grovhakk valnøtter.
Fordel valnøtter på samme stekebrett når det gjenstår 5 min av brokkoliens steketid. Bak i resterende tid.

Kok opp vann, buljong og salt i en mellomstor kjele.
Tilsett couscous og olivenolje. Ta kjelen av varmen og la stå under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert.
Rør opp couscous med en gaffel.

Grovhakk salat.
Halver cherrytomater.
Finhakk kapers.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kylling og krydre med Hello Sunrise og salt.
Stek i 2 min på hver side, eller til brunet.
Senk til middels varme og stek videre i 2-3 min på hver side, eller til gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland yoghurt, sennep, halvparten av finrevet ost, kapers, vann og en klype salt og pepper i en liten skål.
Bland couscous, salat, kålblanding og resterende finrevet ost i en stor skål.
Skjær kylling i skiver.

Anrett couscoussalat i skåler og topp med cherrytomater, brokkoli og kylling.
Server med dressing og dryss over valnøtter.