Kaldtrøkt laksesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kaldtrøkt laksesandwich

Kaldtrøkt laksesandwich

med ovnsbakte dillpoteter og søt sennepsdressing

Her har du det perfekte måltidet når det skal gå litt kjapt og smake godt. Sprø baguette med hvitløk, toppet med kaldrøkt laks, agurkbånd, rødløk i skiver, og honning- og sennepsdressing med dill. Vi serverer vår velsmakende baguette med ovnsbakte dillpoteter og kremet majones.

Tags:
Melkefri
Allergener:
Sennep
Gluten
Hvete
Fisk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Bakepotet

½ stk

Løk

1 stk

Agurk

1 pose

Dill

12.5 g

Honning

6 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

1 stk

Hvitløk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

100 g

Røkt laks

(Inneholder Fisk)

30 g

Salatblanding

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier920 kcal
Energi (kj)3850 kj
Fett50.4 g
Mettet fett6.9 g
Karbohydrater95.1 g
Sukker14.8 g
Protein24.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær potet [1/2 stk, 2P] (uskrellet) i 2 cm biter og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland sammen. Bak øverst i ovnen i 20-25 min.

Forbered grønnsaker
2

Skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver. Skrell agurk i lange bånd. Finhakk dill. Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann*.

Lag honning- og sennepsdressing
3

Bland honning [1/2 pakke, 2P], sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolje* [2 ss | 4 ss] og halvparten av dillen i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Stek baguetter
4

Press eller finhakk hvitløk. Bland olivenolje* [2 ss | 4 ss], hvitløk og en klype salt* og pepper* i en liten skål. Del baguetter på langs. Smør hvitløksolje på baguetter. Stek baguetter på en rist i ovnen i 7-8 min.

Bland dill og poteter
5

Bland ferdige poteter med resterende dill.

Server
6

Bygg baguetter med laks, honning- og sennepsdressing, agurk, løk og salatblanding. Server ovnsbakte dillpoteter og majones på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image