Kaldtrøkt laksesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kaldtrøkt laksesandwich

Kaldtrøkt laksesandwich

med ovnsbakte dillpoteter og søt sennepsdressing

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Her har du det perfekte måltidet når det skal gå litt kjapt og smake godt. Sprø baguette med hvitløk, toppet med kaldrøkt laks, agurkbånd, rødløk i skiver, og honning- og sennepsdressing med dill. Vi serverer vår velsmakende baguette med ovnsbakte dillpoteter og kremet majones.

Tags:
Melkefri
Klimasmart
Allergener:
Gluten
Hvete
Fisk
Egg
Sennep
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Poteter

½ stk

Løk

1 stk

Agurk

1 pose

Dill

1 stk

Hvitløk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

100 g

Røkt laks

(Inneholder Fisk)

30 g

Salatblanding

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

20 g

Honning- og sennepsdressing

(Inneholder Sulfitter, Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier948 kcal
Energi (kj)3967 kj
Fett52.6 g
Mettet fett7.4 g
Karbohydrater96.7 g
Sukker12.3 g
Protein25.4 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm biter og fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, til møre. 

Forbered grønnsaker
2

Skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.

Skrell agurk i lange bånd.

Finhakk dill.

Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann.

Lag honning- og sennepsdressing
3

Bland honning- og sennepsdressing, olivenolje [2 ss | 4 ss] og halvparten av dillen i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Stek baguetter
4

Press eller finhakk hvitløk.

Bland olivenolje [2 ss | 4 ss], hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål.

Del baguetter på langs og legg på et stekebrett med bakepapir.

Smør hvitløksolje på baguetter og bak i ovnen i 6-8 min, til gyllen.

Bland dill og poteter
5

Bland resterende dill med ferdigstekte poteter.

Server
6

Bygg baguette med laks, honning- og sennepsdressing, agurk, løk og salatblanding.

Server ovnsbakte dillpoteter og majones på siden.