Skip to main content
Japanese style udon noodle stir fry

Japanese style udon noodle stir fry

2 servings | with shrimps and asian stir fry

Allergener:
Hvede
Gluten
Crustaceans
Sesamzaad
Soja
Jordnødder

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

220 g

Udon nudler

150 g

Kongereker

200 g

Sjampinjong

1 stk

Vårløk

1 stk

Løk

75 g

Asiatisk woksaus

50 ml

Soyasaus

20 g

Saltede peanøtter

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til reker

1 ss

Olje til reker

½ dl

Spart nudelvann

Næringsinnhold

Kalorier428 kcal
Energi (kj)1791 kj
Fett13.3 g
Mettet fett2.1 g
Karbohydrater50.2 g
Sukker15.1 g
Fiber6 g
Protein24 g
Kolesterol78.3 mg
Natrium76.2 mg
Potassium423.5 mg
Calcium27.7 mg
Iron0.9 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image