Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Tomat
250 g
Kjøttdeig av storfe
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Rødløk
30 g
Grønn pesto
(Inneholder Melk, Sulfitter)
40 g
Finrevet ost
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Hvitløk
60 g
Salatblanding
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
1 stk
Egg (steg 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). Skjær tomat i små terninger. Finhakk halvdelen av rødløk, og skjær resten i tynne halve skiver. Press eller finhakk hvitløk.
Bland kjøttdeig, egg* [1 stk | 2 stk] og panko med en stor klype salt i en bolle. Form kjøttdeig til burgerbiffer (2 pr. person).
Bland hakket rødløk, tomat, hvitløk og en skvett olivenolje* i en bolle. Krydre med salt* og pepper*. Bland pesto [½ pakke, 2P] med majones i en liten skål.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek biffene sammen med resterende rødløk i 2-3 min på hver side. Dryss revet ost over biffene når det er 1 min igjen av steketiden. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når den uten antydninger av rødt.
Skjær brødet i fire deler og deretter hver del på langs. Varm i ovnen i 5-6 min. Smør med pestomajones. Topp med biffer, tomatsalsa og salatmix.
Servér baguettene med resterende tomatsalsa og salatmix.